Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (3.87 secunde)
In acest plan figureaza 368 de obiecte, printre care seminte de flori, turba, nisip natural, fire de iuta, vinuri spumoase, tesaturi din fibre naturale, lenjerie de masa, salopete, compleuri si costume de lucru, articole de acoperit capul, articole decorative din lemn, piele de caprioara, articole de voiaj si marochinarie, inhibitori de germinare, biostimulatori, produse pentru ingrijirea pielii, produse pentru ingrijirea parului, ustensile cofetarie, ingrasaminte azotoase si fosfatice.
In acest sens, plenul a demarat ieri discutiile generale asupra legii ANI, urmand ca astazi sa inceapa dezbaterile pe articole, potrivit declaratiilor de ieri ale secretarului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD).
Deputatii au dezbatut si votat ieri 43 de articole dintre cele 77 ale proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate, insa 18 articole importante au fost retrimise la Comisia Juridica spre reanalizare, prin decizia presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto).
"Avem solduri la cateva sute de articole" Profitand de posibilitatea de a face promotii, magazinele craiovene au inceput inca din primele zile ale lunii sa practice promotii si reduceri tentante, afisand preturi cu pana la 70% mai mici (Erros, Kenvelo, Steilmann, House of Art, Leonardo).
Curtea a decis ca sunt neconstitutionale articolele 6 si 8 din lege, adica exact cele doua articole care ar fi permis eutanasierea cainilor maidanezi. ... Iata cele doua articole respinse de CCR:
Legea nu a fost declarata neconstitutionala in integralitate, ci doar cateva articole.
Apreciata de cunoscatori si nu numai, prezentarea de moda a cuprins diferite colectii vestimentare pentru femeile de afaceri, pentru adolescente, precum si rochii pentru reprezentantele sexului frumos destinate a fi purtate la ocazii speciale, toate aceste articole facand parte din ofertele mai multor expozanti din intreaga tara.
aluminiu si articole din aluminiu +57,02% (+159 milioane de euro); ... materiale plastice, cauciuc si articole din acestea +26,32% (+146,2 milioane de euro) si produse petroliere +19,09% (+311,6 milioane de euro).
Spre exemplu, exista preturi pomotionale "la produsele non-food de sezon, ca gratare, accesorii de gratar, articole de plaja, articole de gradina, articole de camping", potrivit Oanei Stanoevici, reprezentant Kaufland.
Potrivit acesteia, pe locul I ca pondere se situeaza exporturile de "Masini, aparate si echipamente electrice", cu 53,4%, iar pe locul al doilea cele de "Materii textile si articole din acestea", cu 21,0% din total.
Spre deosebire de hypermarket, supermarketul Carrefour Market are o gama de produse mai restransa decat gama larga a hypermarketului (6.000 de articole, fata de aproximativ 50.000), dar care raspunde nevoilor de baza ale consumatorilor. ... Gama de aproximativ 6.300 de articole include:
"Pe locul intai ca pondere in totalul exporturilor se situeaza exporturile de 'masini, aparate si echipamente electrice', cu 46,5%, pe locul al doilea s-au situat exporturile de 'materii textile si articole din acestea', iar pe locul al treilea, exporturile din sectiunea 'mijloace de transport', cu 7,6% din totalul exporturilor", a precizat directorul coordonator al Directiei Regionale de Statistica.
legume si fructe, panificatie, lactate, mezeluri si branzeturi, macelarie, dietetice si bio, congelate, articole pentru bebelusi, cosmetice, articole de uz casnic, bauturi, bacanie. Aproximativ 1.000 de articole sunt marca proprie Carrefour.
Inca din momentul lansarii in Romania, brandul Takko Fashion le ofera clientilor articole de vestimentatie de cea mai buna calitate si accesorii la preturi accesibile, pentru toata familia.
Gama larga de articole si diversitatea trendurilor vor fi atat pe gustul femeilor, cat si al barbatilor si copiilor, Takko adresandu-se unui target care cuprinde intreaga familie.
In ultima perioada s-au inmultit numarul vanzatorilor online de articole pentru spionaj.
asteptari, magazine participante, articole utile A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal.
A publicat numeroase carti, articole si studii in domeniul cercetarii spatiului aerian prin intermediul metodelor radiolocatiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN si a participat la realizarea unui mare numar de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatura stiintifico-fantastica.
Dean si echipa sa au folosit Legea privind libertatea informarii pentru a obtine acces la fisiere anterior clasificate si din alte tari.
Astfel, unul dintre cele mai citite articole de pe estiri.ro si enformatii.ro este urmatorul: ... Aici alte 2-3.000 ron. ... Din alte situri si colectii private am obtinut multe alte imagini.
google-analytics.com