Cautare

143 de rezultate pentru "alro" (3.13 secunde)
Presedintele ALRO Slatina: Vom avea o iarna cumplita cu preturi uriase
De asemenea, presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de trafic de influenta, sustinand ca seful statului i-ar fi cerut, printr-un billet, fostului ministru al Economiei Codrut Seres sa intervina in favoarea unui grup de interese format in jurul companiei Alro, din care ar fi facut parte si Thoedor Stolojan.
SMR Bals, Electrocarbon, Luxten, Elsid, Europec, Alprom, Alro si Energy Holding, dupa cum se arata in raportul preliminar al Corpului de control.
Municipiul resedinta de judet nu mai este cunoscut drept orasul aluminiului (datorita Alro), ci este "orasul tuturor posibilitatilor". În 2007 si 2008, au aparut noi fabrici, printre care si cea a firmei germane Honsel, care va produce componente auto pentru Volkswagen.
Municipiul resedinta de judet nu mai este cunoscut drept orasul aluminiului (datorita Alro), ci este "orasul tuturor posibilitatilor". În 2007 si 2008, au aparut noi fabrici, printre care si cea a firmei germane Honsel, care va produce componente auto pentru Volkswagen.
Potrivit ultimei sale declaratii de avere, ministrul SGG detine 500 de actiuni la Alro, 11.062 actiuni la Antibiotice Iasi, 20.000 de actiuni la Azomures, 18.500 de actiuni la Biofarm, 1.250 de actiuni la BRD, 1.500 de actiuni la Broker SA, 70.000 de actiuni la Rompetrol Rafinare, 14.000 de actiuni la SIF Oltenia, 10.000 de actiuni la Banca Transilvania si 50.000 de actiuni la Vrancart Vrancea.
• vila din Mihaileanu, • afacerile cartelului Cocos-Udrea, • Alro Slatina, • parcul Bordei, • Bucsaru, • Casuneanu, • Umbrarescu, • Popoviciu, • Tehnologica Radion, • Rosia Montana, • Nana etc.
Neconstitutionalitatea comisiei speciale Fostul ministru al Economiei Codrut ßeres a fost acuzat de procurorii DIICOT in dosarul privatizarilor strategice ca ar fi servit interesele retelei lui Stamen Stantchev in mai multe cazuri, de la privatizari pana la contracte ieftine de energie, in cazul Alro Slatina.
Saptamana trecuta, vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a anuntat ca va inainta doua adrese oficiale, catre presedintele Traian Basescu si catre Autoritatea de Control a Guvernului, prin care solicita clarificari cu privire la intalnirile lui Theodor Stolojan cu reprezentantii RAFO Onesti si ALRO Slatina.
Geoana a facut referire la rezolutia ALRO, despre care a spus ca a constituit o interventie din partea sefului statului, care a actionat prin consilierii "interpusi" Theodor Stolojan si Elena Udrea.
Geoana a mai gasit un cap de acuzare Mircea Geoana a declarat ca nota trimisa de Basescu reprezinta un nou act neconstitutional din partea sefului statului, chiar mai grav decat cel trimis in cazul ALRO, intrucat presedintele Basescu a dat indicatii directe unui membru al Guvernului.
Liderul PSD a afirmat ca partidul sau intentioneaza infiintarea unei comisii de ancheta, pentru ca, sub juramant, Basescu, Stolojan, Dobre si sefii de Servicii sa spuna cand a vorbit Stolojan cu ALRO, cand a intervenit la Seres, cand au fost ascultate telefoanele de care a vorbit Basescu si pe baza carui mandat, iar Dobre sa spuna de ce a rezolvat tocmai cazul din ultimul bilet dat presei.
"Reprezentantii ALRO s-au plans ca in fiecare an trebuie sa se duca cu "valiza de bani" la Ministrul Industriilor pentru a primi restul de 25% din necesarul de energie de care avea nevoie pentru a functiona".
Basescu s-a referit in sedinta Executivului si la memoriul Alro, precizand ca nu a trimis documentul la Guvern pentru ca producatorul de aluminiu sa primeasca energie mai ieftina.
Si social-democratul Florin Iordache a precizat ca membrii comisiei doresc sa afle data la care au venit la Cotroceni delegatiile companiilor Niro si Alro si daca aceste intalniri au avut un caracter "preferential".
Printre exemplele cu care Basescu si-a argumentat aceasta teorie s-a numarat si "cazul Alro". Lipsa de vointa politica In paralel cu declaratiile politice de la SRI, seful statului s-a oprit asupra unor masuri aflate in sarcina Guvernului.
Printre exemplele enumerate, Basescu a amintit scandalul Alro, in care a fost acuzat ca a ajutat societatea sa cumpere energie ieftina.
Potrivit lui Gusa, Theodor Stolojan a fost implicat in mai multe afaceri controversate, precum "Mega Power" si contractul incheiat intre Tofan Grup si MApN pentru furnizarea de anvelope, "Loteria", "ALRO", "Petrom" si "Rafo".
Casa din Strada Mihaileanu, dosar in care presedintele a fost reprezentat de avocatul Udrea, figureaza si ea printre capetele de acuzare ale campaniei PNL, ca si biletelul ALRO sau rezolutia in cazul Art Construct.
L-a afectat mult acordul lui Basescu de incepere a urmaririi penale impotriva lui pentru privatizarea ALRO, in mod nedrept si dupa atatia ani, in chiar prima zi cand incepuse chimioterapia, ceea ce Basescu stia.
google-analytics.com