Cautare

567 de rezultate pentru "alcool 0 18" (4.11 secunde)
Introducerea de catre Guvern a noi taxe, cum ar fi accizele pentru alcool si tutun, prin alte acte normative decat Codul Fiscal, este contestata cu vehementa de catre Uniunea Generala a Industriasilor din Romania-1903 (UGIR-1903).
Morariu estimeaza ca productia de alcool etilic rafinat, care este de 150 de milioane de litri, nu depaseste cu mult productia de tuica si rachiu natural, care totalizeaza 100 de milioane de litri,.
Daca acciza este in valoare de 700 de euro pentru un hectolitru de alcool pur, pentru 50 de litri va fi de 350 de euro.
Propulsorul, care are patru cilindri in linie, dezvolta o putere de 76 de Cai Putere (CP) alimentat cu benzina si de 77 CP alimentat cu alcool si are un consum de 5,5 litri de benzina (8,4 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcursi in afara localitatii si de 7,4 litri de benzina (11,5 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcursi in oras.Acest motor poate face ca Sandero si Logan sa ai aibe o viteza maxima de 160 de kilometri pe ora (161 de kilometri pe ora in cazul in care se foloseste alcool), demarajul de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se in putin peste 14 secunde.Performantele motorului de un litru montat pe Sandero si Logan vandute in Brazilia sunt apropiate de cele ale motorului de 1,4 litri montat pe aceleasi modele disponibile in Romania.
Conform datelor statistice botosanenii stiu foarte bine sa se foloseasca de avantajele consumului de alcool. ... Numar mare de pacienti care sufera de afectiuni cauzate de alcool, puzderie de incalcari ale ordinii sociale, care au la baza obiceiul bauturii.
1,47 mg/l alcool pur in aerul expirat. ... Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta aratand o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat.
GHEORGHE de 44 de ani din judetul Teleorman, care a condus o autoutilitara marca Ford Transit, pe Aleea Bacau, sectorul 5, avand o concentratie alcoolia de 0,55 mg/l alcool in aerul expirat.
de 1,05 mg/l alcool in aerul expirat. ... de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat. ... Paul de 49 ani, din Bucuresti, care a condus autovehiculul marca Dacia Logan, avand o concentratie alcoolica de 0,49 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... Marian de 22 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Seat avand o concentratie alcoolica de 0,80 mg/l alcool in aerul expirat.
Ahmad de 19 ani, din judetul Ilfov, care se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat avand o concentratie alcoolica de 0,76 mg/l alcool in aerul expirat.
Printre conducatorii auto care au fost depistati in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si pe numele carora au fost intocmite dosare penale se numara Marian Curucu, de 43 de ani, din comuna Catane, care avea o alcoolemie de 0,92 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, Justinian Bostinaru, de 37 de ani, din Craiova, cu 0,77 mg/l, Alexandru Balan, de 23 de ani, din Segarcea, cu o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat, Nelu Steolea, de 28 de ani, din Dabuleni, cu 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
sociali (rasa, lasa, gen, cultura) si caracteristici individuale de relationare umana (suport social, dinamicile in relatie, consumul de alcool si droguri, trasaturi de personalitate). ... • Consumul de alcool este un factor esential in unele grupuri de barbati si este adeseori intilnit insotind agresiunile sexuale impotriva femeilor;
acestea cuprind hemoleucograma completa, teste screening pentru consumul de alcool sau droguri, teste imagistice cum ar fi IRM sau CT - evaluarea psihologica: ... Pacientul va fi intrebat si despre consumul de droguri si abuzul de alcool.
In cazul persoanelor fizice, impozitul pe cladiri se calculeaza prin aplicarea cotei de impozitare de 0,1% la valoarea impozabila a cladirii, se mai arata in proiectul de modificare a Codului Fiscal.
Un alt repros se refera la faptul ca proiectul Codului Fiscal prevede instituirea unor preturi minime la tutun si alcool, prin care s-ar crea comportamente similare cartelurilor.
In acest sens, la respectivul fond vor contribui firmele care produc sau importa tigarete cu 10 euro pentru fiecare mie de tigari si firmele care produc sau importa bauturi alcoolice, altele decat bere, vin si bauturi fermentate, cu 200 de euro pe hectolitru pur de alcool sau mai exact cu 2 euro pe litrul pur de alcool.
Taxa pe viciu a fost stabilita la 200 de euro pe hectolitru la alcool si la zece euro pe mia de tigarete. ... Astfel, pretul unui pachet de tigari va creste cu cel putin un RON, iar pretul unui litru de alcool, cu sapte.
Producatorii de alcool vor primi autorizatie pentru instalatiile de productie doar daca acestea vor avea o capacitate de productie de peste 100 de hectolitri pe zi, potrivit lui Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Adiministrare Fiscala (ANAF).
Multe femei se confrunta cu tot mai multe presiuni, pentru ca doresc sa consume alcool, dar, in acelasi timp, sa-si mentina greutatea intr-o anumita limita.
tigara, alcool, sedentatism, alimentatie nesanatoasa etc. ... Exces de alcool. Consumul exagerat de alcool contribuie la aparitia cancerelor cavitatii bucale, laringelui, faringelui, esofagului, ficatului, colonului, rectului si mamar. S-a dovedit ca riscul de cancer creste odata cu cresterea dozei de alcool.
google-analytics.com