Cautare

567 de rezultate pentru "alcool 0 18" (3.12 secunde)
Mai ales in perioada Sarbatorilor, multi dintre noi pierd uneori sirul paharelor de alcool si se trezesc dimineata cu o durere de cap cumplita si cu neplacuta stare de mahmureala. ... In primul rand, trebuie sa intelegem ce se intampla cu corpul nostru dupa ce consumam prea mult alcool.
Au fost garzi de Paste in care am avut mai multe stari de lipotimie in locuri publice, fie cauzate de oboseala, fie de consum de alcool. ... In Noaptea de Inviere, dupa orele 2:00, suntem solicitati la cazuri legate de abuzul de alcool sau de alimente.
- abuzul de alcool (responsabil in 50 pana la 70% din cazuri); ... De exemplu, pentru persoanele care au ciroza hepatica a carei cauza este consumul de alcool, primul pas este renuntarea la acest viciu. ... - limitarea consumului de alcool:
Guvernantii au pornit ofensiva impotriva celor care produc sau vind alcool la negru. ... O trusa din aia de trebuie sa cumpere toti producatorii de alcool si angrosistii, care contine lampa cu ultraviolete si nu mai stiu ce marker chimic, costa 100.000 de lei.
In istoria moderna a Botosaniului afacerile cu alcool au reprezentat un subiect fierbinte - o sursa de bani pentru unii, un motiv pentru altii de a se bate cu caramida in piept cu propriile reusite in lupta contra mafiei.
atitudinile conducatorilor auto fata de viteza, consum de alcool, utilizarea centurii de siguranta si manifestari agresive in trafic;
Un conducator de autovehicul, in varsta de 21 de ani, este cercetat de politistii suceveni dupa ce a incercat sa induca in eroare oamenii legii prezentand, la control, documentele altei persoane / In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Mileanca, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,99 mg/l alcool in aerul expirat. ... Valea Ialomitei, sectorul 6, avand o concentratie alcoolica de 1,07 mg/l alcool in aerul expirat.
Politistii de frontiera mehedinteni au confiscat sambata seara 134 de litri de alcool, intr-o actiune desfasurata pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale si a traficului cu produse accizabile.
Vlad de 33 de ani, din judetul Sibiu, care conducea un autoturism marca VW avand o concentratie alcoolica de 0,88 mg/l alcool in aerul expirat.
Viorel de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault avand o concentratie alcoolica de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Mai este de retinut ca Moldovan le-a pus gind rau judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga, ca urmare a insistentelor si plingerilor formulate de omul de afaceri Mircea Radu Pentie, patronul grupului de firme Peram Oradea, care se ocupa cu producerea si comercializarea de alcool, bere si apa minerala.
Tot de astazi vor mai fi introduse accize la electricitate de 0,26 euro/MWh pentru consumatorii casnici si de 0,12 euro/MWh, pentru cei industriali si la gazul petrolier lichefiat.
Poetul a consumat benzina â€" venise din provincie â€", a baut alcool si urma sa conduca masina, beat, inapoi spre casa. ... Dupa alcool, sedative, cafea si tigari, oamenii se prabusesc intr-un somn greu si vindecator.
- tinctura dintr-o parte flori si trei parti alcool, care se lasa la macerat cu agitare zilnica, timp de 14 zile, dupa care se strecoara si se consuma cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, in caz de migrene nervoase, nevralgii si ameteli;
Diabeticii care au o dieta bogata in zahar si cei ce consuma alcool in exces prezinta adesea o valoare mare a trigliceridelor. ... Limitati consumul de alcool: ... Limitati consumul de alcool, iar atunci cand beti alegeti vinul rosu din struguri sau aronia.
Dupa ce a fost prins la volan, de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere (SPR), cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat Ion Nita, inspector al Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, poate scapa de puscarie.
Masurile legislative adoptate recent pentru combaterea evaziunii fiscale vizeaza, in principal, reducerea traficului de produse accizabile, in special tigari, tutun si alcool.
Seful statului, spune fostul ministru al Agriculturii, ar avea "statut de inculpat" in dosarul vanzarii flotei, dar si probleme de sanatate pe fondul consumului de alcool. ... Unii dau in alcool, unii s-ar putea... ... Unii dau in alcool, unii s-ar putea...
Dupa ce producatorii legali de alcool s-au plans in repetate randuri de faptul ca piata neagra a luat amploare, Guvernul s-a gandit sa ia masuri impotriva evaziunii fiscale.
google-analytics.com