La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. Sandu de 38 de ani, din jud. Ilfov, care conducea un autovehicul marca Daewoo Matiz fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolică de 1,05 mg/l alcool in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.



La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 16:50, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Sos. Berceni, sectorul 4, pe P. Constantin de 56 ani, din Bucuresti care a condus un autovehicul marca Dacia avand o concentratie alcoolică de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 30 iunie 2011, in jurul orei 04:00, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Aleea Livezilor, sectorul 5, pe M. Paul de 49 ani, din Bucuresti, care a condus autovehiculul marca Dacia Logan, avand o concentratie alcoolica de 0,49 mg/l alcool in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 19:20, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Str. Fizicienilor, sectorul 3, pe M. Vasile de 40 ani, din Bucuresti, care a condus un autovehicul marca Fiat Ducato avand o concentratie alcoolica de 0,58 mg/l alcool in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi cnaintat spre soluyionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 30 iunie 2011, in jurul orei 22:30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat Str. Mihail Sebastian, sectorul 1, pe P. Robert de 36 ani, din Bucuresti, care a condus un autovehicul marca Mercedes Benz fara a poseda permis de conducere. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.