Cautare

2545 de rezultate pentru "ajf dolj clasament liga5seria3" (3.98 secunde)
In Dolj, PFA-urile se inchid voluntar in numar mare. ... Potrivit Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, de la inceputul anului si pana acum au fost radiate din evidente 34 de societati comerciale (dizolvate sau lichidate anterior) si 158 de persoane fizice autorizate (PFA) sau asociatii familiale, la cererea membrilor acestora.
Cel mai bine platit doljean este din Craiova si a obtinut in anul 2008 un venit de 645.077 de lei, adica putin peste 13.000 de euro pe luna, dintr-o firma care are ca obiect principal de activitate "ingineria si consultanta tehnica", potrivit datelor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Se bazeaza doar pe subventii", a spus Sorin Plimbatoiu, directorul FATA Asigurari Agricole, sucursala Dolj. ... Primele calamitati in Dolj Seceta a inceput deja sa-si faca simtita prezenta in Dolj, chiar daca suntem abia la sfarsitul lunii mai.
BNR Dolj considera ca "aceste cresteri devin ingrijoratoare" si ca firmele sunt cele care au inregistrat cele mai multe credite neachitate in termen. ... Pana la inceputul lunii mai, creditele nerambursate la timp au ajuns in Dolj la peste 108 milioane de lei.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%.
Odata cu aparitia caselor de schimb valutar ale SC ALLROM 2003 in Craiova, in anul 2005, au inceput sa curga si reclamatiile la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj si la Politie.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar.
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
"Acolo unde a plouat se poate lucra terenul, dar in zonele de sud si de vest nu se poate ara, nu se poate discui, deci nu se poate pregati pamantul pentru infiintarea culturilor de rapita si de grau", a spus directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj, Cristian Costea.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj informa zilele trecute ca 40% dintre cei 99.381 de salariati din Dolj care activeaza in domeniul privat primesc lunar salariul minim pe economie sau cel putin asa reiese din contractele de munca inregistrate la institutie.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei. ... Reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Dolj au inaugurat ieri, la Melinesti, noul sistem de alimentare cu apa calda si energie termica a centrului medico-social din localitate.
Consiliul Judetean Dolj se lauda ca va primi aproape cinci milioane de euro, fonduri guvernamentale, pentru modernizarea a cinci kilometri de drum, dar, de fapt, Ministerul Dezvoltarii a spus ca pretul este umflat si a cerut sa se taie din costuri CJ Dolj a umflat de trei ori costul pentru reabilitarea a cinci kilometri din drumul DJ 561 sau centura Bailestiului.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
Autoritatile din cele cinci judete ale Olteniei, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea, se pregatesc pentru noile Camere Agricole care vor fi infiintate dupa aprobarea unui proiect de lege care le da puteri sporite.
Reprezentantii Camerei Agricole Dolj au anuntat ieri ca, dupa incheierea sesiunii de depunere de proiecte din luna iulie pentru Masura 112 "Instalarea tinerilor fermieri", Camera doljeana a fost prima la nivel national, cu 200 de proiecte, in valoare totala de 3.509.000 de euro.
Autoritatile din Dolj ar putea fi obligate sa returneze zeci de milioane de euro dupa ce reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au descoperit nereguli in caietele de sarcini la licitatiile pentru modernizarea mai multor drumuri Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta, ca o treime din contractele finantate din fonduri europene prin Programul Operational Regional - Axa 2 au nereguli.
Lucrarile la gradinitele si cresele din Dolj si Gorj care se vor construi prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii vor incepe cel mai probabil anul viitor. ... Gazeta de Sud v-a prezentat ieri situatia licitatiilor pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor din Dolj.
"In general, exista evaziune in toate domeniile in care bunurile se livreaza direct catre populatie, iar volumul de desfacere este foarte rapid", spunea recent seful Garzii Financiare (GF) Dolj, Cornel Corcoveanu.
google-analytics.com