Cautare

2545 de rezultate pentru "ajf dolj clasament liga5seria3" (3.60 secunde)
Chiar daca noi, oltenii, suntem mai retinuti in a aborda o noutate, in prezent suntem fruntasi la nivel national in ceea ce priveste abordarea si accesarea programelor care se realizeaza pe fonduri europene", a declarat Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj.
Acesta era motivul pentru care se cultiva tutun in Dolj pe arii extinse. ... Dar, cu toate ca in Dolj exista un sol propice culturii de tutun, agricultorii locali nu se mai inghesuie ca in alti ani sa cultive aceasta planta, din cauza ca subventiile vin foarte greu.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Deputatul liberal nu a precizat despre ce scandaluri este vorba, insa surse din partid sustin ca in PNL Dolj s-au format mai multe tabere care isi disputa sefia filialei. ... BPC a desemnat, cu mai mult timp in urma o comisie centrala care sa arbitreze disensiunile de la Dolj.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Cuza, si de pe drumul national", a precizat Dan Lupescu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj.
Sosit ieri la Craiova, pentru a vizita zonele din Dolj in care Dunarea a facut ravagii, ministrul educatiei, Mihail Hardau, a facut un bilant al scolilor afectate de inundatii. ... Banii vor ajunge la toti cei 928 de elevi sinistrati, din mai multe comune din Dolj", a precizat Hardau.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj va aloca toti banii din fondul de rezerva catre primariile din zonele afectate de inundatii si catre institutiile care combat efectele inundatiilor.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a trimis deja invitatii de participare catre 20 de firme din Craiova si catre cateva firme din Cluj si Bucuresti si asteapta oferte si din partea altor firme care vor sa se implice in reconstructia Noului Rast.
Postate in dosare care zac in sertarele compartimentului juridic din Consiliul Judetean Dolj, declaratiile de interese ale alesilor doljeni dezvaluie afacerile pe care acestia au reusit sa le puna pe picioare.
In timp ce autoritatile judetene se plangeau de timpul scurt pe care il au la dispozitie pentru construirea retelei de drumuri a Noului Rast, comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj a ales oferta unei firme de proiectare cu cel mai lung termen de executie.
In plin sezon de licitatii pentru reconstructia Noului Rast si a caselor din localitatile doljene afectate de revarsarea Dunarii, subprefectul de Dolj, Nicolaie Giurgiteanu, este depasit de situatie.
828/2006, nivelul maxim al despagubirilor acordate reprezinta 70% din cheltuielile efectuate pana la data producerii fenomenului", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
google-analytics.com