Prin vocea deputatului Adriana Saftoiu, membrii comisiei de ancheta in cazul Udrea au decis sa nu mai raspunda declaratiilor ministrului Turismului, Elena Udrea, pe motivul ca acestea sunt doar 'niste declaratii politice'.
"As vrea sa nu picam intr-o capcana. Pana la urma faptul ca ne ocupam prea mult timp cu declaratiile politice ale doamnei Udrea chiar nu cred ca este misiunea noastra. Suntem aici pentru a analiza strict activitatea Ministerului Turismului, toate declaratiile politice, inclusiv finalul acela, arata ca vorbim despre declaratii politice. Doamna Udrea si-a anuntat intentiile de la sediul PD-L, si nu de la Ministerul Turismului, deci incercarea de a politiza nu ne apartine. Eu as face apel sa terminam, sa incetam sa mai comentam declaratiile politice ale doamnei Udrea", a afirmat Adriana Saftoiu.
Reactia deputatului PNL vine ca urmare a comunicatului trimis de Elena Udrea catre comisie, in care afirma ca nu va veni la audieri decat in cazul unei schimbari a membrilor comisiei, pentru ca aceasta comisie "are ca obiectiv linsarea unui ministru".
"Desi stiu ca o asemenea comisie are un obiectiv politic bine determinat, constand in discreditarea PD-L in perspectiva alegerilor prezidentiale din acest an, ma voi prezenta in fata comisiei doar in momentul in care aceasta va avea o alta componenta, respectiv atunci cand din comisie nu vor mai face parte parlamentarii care au participat la discutia prezentata publicului larg de catre mass-media", a comunicat Elena Udrea.
Doamna Udrea tese perdele de fum, fara sa stie intelesul proverbului: "Fiecare pasare pe limba ei piere".