"Saftoiu scoate tipete ascutite, dar e o femeie pedista si o moralista second-hand"
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca deputata liberala Adriana Saftoiu scoate "tipete ascutite" in cazul Dan Voiculescu, el aratand ca aceasta este "o femeie pedista", la fel ca Sulfina Barbu, si o "moralista second-hand".
"Tipete ascutite scoate si doamna Saftoiu. Alta femeie pedista, actualmente in PNL, moralista second-hand achizitionata pe vremea Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu sau invers, nu are importanta. Doamna Saftoiu imi spune mie ca trecutul conteaza. Ca sa vezi! Nu mai spuneti, doamna Saftoiu! Mie imi spuneti? Dumneavoastra imi spuneti?", a spus Antonescu.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat joi la RFI ca liberalilor le va fi greu sa mai vorbeasca despre "revolutia bunului simt", din moment ce au facut o alianta cu PC, partid fondat de Dan Voiculescu, "un colaborator al Securitatii".
"As vrea sa-l parafrazez pe domnul Crin Antonescu, din 2006, care in cazul Mona Musca spunea ca nu e nevoie de un verdict al unei instante, ca e suficient ca Mona Musca sa fie exclusa din PNL, un nume conspirativ si un angajament. Tot dansul spunea atunci ca in PNL nu e loc pentru tradatori si tradati. Acum, sigur ca da, daca decizii luate in prezent determina liderii PNL sa spuna ca trecutul nu conteaza, nu e decat o forma de lasitate si atata tot. Cred ca e de preferat sa spui ca da, trecutul conteaza, asta e, punct. Deci din punctul meu de vedere, trecutul conteaza pentru absolut oricine si cred ca niciodata prezentul nu poate fi asumat si inteles fara sa tii cont si de trecut", a mai declarat Saftoiu.