Cautare

674 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (2.72 secunde)
Adica, "pac-pac", in stilul lui Becali, l-a pus la zid pe oficialul Unirii Urziceni si gata, s-a rezolvat problema. Suporteri stelisti, stati linistiti, are cine sa vegheze jocul si mai ales somnul din teren al favoritilor!
Nu stim ce ar fi asa de interesant pentru oamenii din Urziceni sa vina in "Groapa", unde nu au mare lucru de vazut, dar am aflat cu totii ce inseamna sa-i urzici pe urziceneni.
- DN 1D Albesti - Urziceni; - DN 2C Pogoanele - Slobozia; - DN 24A Murgeni - Albita; - DN 24D Barlad - Cuca;
In acest context, Dobre a declarat ca Romania nu va fi ocolita de Coridorul IV rutier, iar lucrarile vor fi incheiate pana in anul 2010, cel mai tarziu in 2011, in urma unor investitii totale de 4,75 de miliarde de euro, fonduri asigurate partial de institutiile europene.
duminica, 25 noiembrie, intre orele 06.00 - 20.00, se va restrictiona traficul rutier, gradual, pe urmatoarele artere: ... Potrivit sursei citate, pentru afluirea si defluirea participantilor la eveniment, se va restrictiona traficul rutier si pe urmatoarele segmente:
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in dosarul accidentul rutier din decembrie 2007.
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotarare privind transmiterea imobilului "Pasaj rutier Filimon Sarbu", cunoscut si sub denumirea de Podul IPMC, din domeniul public al municipiului Constanta si administrarea Consiliului Local Municipal Constanta in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, precum si incadrarea acestuia in categoria functionala a drumurilor nationale, in vederea realizarii, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, a lucrarilor de reabilitare a pasajului rutier.
Echipaje mixte formate din politisti romani, bulgari si sarbi au actionat joi, in premiera, pe teritoriul Romaniei, pentru supravegherea traficului rutier pe tronsoanele DN 56 Calafat-Craiova si DN 56 A Calafat-Maglavit.
Asa se poate intelege din faptul ca alesii urbei au dat cu oistea-n gard cu sase ani in urma, adoptand o hotarare care permite circulatia carutelor prin anumite zone din Craiova, desi Codul Rutier si hotararea de guvern prin care s-a aprobat regulamentul de aplicare interzicea expres atunci si interzice si acum circulatia carutelor in municipii.
Iar asta, desi Codul Rutier (OUG nr. ... 29, doar cuantumul amenzilor, cuprinse acum intre 500 si 1.000 de lei, insa permite in continuare circulatia carutelor in anumite zone, in ciuda interdictiei din Codul Rutier.
O mica bucata din felia UE de care poate beneficia Craiova prin Programul Operational Regional va fi consumata pentru realizarea unui sistem destept de fluidizare a traficului rutier pe artera principala a orasului: ... Foarte clar, de vreme ce imbunatatirile vizeaza traficul rutier in general.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Operatorii de transport rutier public vor primi licenta necesara doar daca indeplinesc o serie de conditii, precum posesia a 9.000 de euro pentru primul autovechiul si de 5.000 de euro pentru fiecare dintre celelalte autovehicule, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Mai multi turisti straini care vin in Romania au pierdut, in ultima perioada, avioanele la intoarcerea spre tara lor din cauza traficului rutier ingreunat de la Bucuresti spre Aeroportul "Henri Coanda", potrivit reprezentantilor agentiilor de turism.
vehicule de transport rutier si parti ale acestora care au crescut cu 74,84% (+350,3 milioane de euro), fata de sem. ... vehicule de transport persoane rutier si parti ale acestora +33,93% (+463,4 milioane de euro);
Scopul acestei intalniri a fost fluidizarea traficului rutier si sporirea sigurantei circulatiei in zona Complexului Comercial Tom (Carrefour). ... In urma cu aproximativ trei zile, Primaria Constanta a fost sesizata de catre lucratorii din traficul rutier ca toate cele noua semne de circulatie au disparut.
euro), construirea podului rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra care va permite realizarea continuitatii rutiere prin incinta platformei portuare intre zona de nord si cea de sud a Portului Constanta, fara a mai fi necesara iesirea autovehiculelor din port pentru a utiliza podul rutier peste canal de pe soseaua Mangalia-Constanta.
Datele culese de Institutul National de Statistica arata ca in prima jumatate a anului 2007, comparativ cu perioada corespunzatoare a anului anterior, turistii romani au preferat sa plece in strainatate folosind transportul rutier, care a insumat 80,6% din numarul total al iesirilor din tara.
google-analytics.com