Urziceniul este un oras micut, de vreo 17.000 de locuitori, dar cu o echipa mare, care s-a instalat pe primul loc in Liga I. Si nu este vorba de prima sau a doua etapa, ci de cea nu numarul 15, dovada ca locul 1 nu este deloc intamplator.
Unirea nu stie inca daca va fi campioana de toamna, intrucat mai are doua meciuri grele, cu FC Timisoara si Steaua, dar are certitudinea ca a uimit fotbalul romanesc. Iar marea lovitura a primit-o chiar Cristian Borcea, care cu doar trei zile inaintea meciului radea de adversara, pe care a numit-o echipa de refuzati. Mai mult, Borcea se mandrea ca pe stadionul Dinamo ar intra toti locuitorii Urziceniului. Nu stim ce ar fi asa de interesant pentru oamenii din Urziceni sa vina in "Groapa", unde nu au mare lucru de vazut, dar am aflat cu totii ce inseamna sa-i urzici pe urziceneni.
"Refuzatii" i-au ingropat pe "caini" chiar in propria lor "groapa" si ii privesc de sus pe toti, spre marea satisfactie a lui Mihai Stoica, omul care-i uraste sincer pe dinamovisti, dar mai ales spre bucuria lui Dan Petrescu, antrenorul care pentru prima data nu a mai avut nimic de reprosat arbitrilor. Mai mult, cei care au strigat impotriva arbitrilor au fost oficialii dinamovisti, care cu siguranta nu s-au asteptat ca acolo unde nu a batut Steaua ii poate "urzica" cineva.
Si ca tot a venit vorba de Steaua trebuie laudata "strategia" clubului din Ghencea, care isi bate propriii suporteri, prin muschii firmei lui Zmarandescu, dar care in schimb nu mai bate pe nimeni pe gazon de 11 meciuri. Iar campania electorala nu-l lasa pe Gigi Becali sa-si verse oful, sa-l urecheze pe Dorinel Munteanu, sa mai dea o indicatie tactica... Poate ca pana la alegeri o sa castige si Munteanu vreun meci cu Steaua ca pana acum n-a avut acest noroc.