Cea mai titrata si iubita echipa din fotbalul romanesc este in criza: ii cade parul. Durul diagnostic a fost pus chiar de Gigi Becali care isi descrie cu cuvinte tandre echipa pe care o patroneaza: "Este ca o femeie frumoasa, cu picioare frumoase, silueta, dar fara par. Acum lasam parul sa creasca pana in iarna. M-am rugat la Dumnezeu sa nu ma lase fara par".
Daca Divinitatea ii asculta din nou ruga, este posibil ca Steaua sa inceapa sa-si indeseasca parul, altfel e dezastru. Chelia inainteaza nemilos, smulgandu-se fir dupa fir in urma rezultatelor dezastruoase de saptamana trecuta, 0-2 cu Sportul Studentesc si Otelul Galati. Patronul chelioasei echipe si-a pus jucatorii la zid, amenintandu-i cu 3.000 euro pentru fiecare infrangere, in acelasi timp sperand ca va aparea miracolul in meciul cu Lyon.
Dupa ce a mai lasat supararea deoparte, Becali a gasit buba: nu are atacanti. Ce miracol! La aceasta concluzie putea sa ajunga inca din vara, cand au fost adusi "staruri" precum Kapetanos, Arthuro sau Bogdan Stancu. Dar cum are balta peste, din iazul financiar vor sari in iarna vreo 4-5 milioane pentru achizitionarea unor atacanti, insa nu oricum, de aceasta data. "Nu va mai fi un esec pentru ca il voi alege personal, nu ma mai iau dupa nimeni! La mine este o regula si din educatia din familie, in viata daca dai putini bani, atata face. Pe Kapetanos l-am luat gratis, zero face", a spus Becali.
In timp ce Gigi numara firele de par ale Stelei, selectionerul Victor Piturca a gasit si vinovatul pentru boala Stelei: Mihai Stoica. "Cred ca stiu cine il lucreaza pe Lacatus. Numele "ei" e Mita Travestita! Stiu eu ce isi doreste! Sa vina Dan Petrescu la Steaua!". Adica, "pac-pac", in stilul lui Becali, l-a pus la zid pe oficialul Unirii Urziceni si gata, s-a rezolvat problema. Suporteri stelisti, stati linistiti, are cine sa vegheze jocul si mai ales somnul din teren al favoritilor!