Cautare

5744 de rezultate pentru "accidente 08 12 2009 targu frumos" (3.92 secunde)
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Poeta s-a nascut pe 12 august 1971, la Podriga, in judetul Botosani. ... Anul 2009 i-a adus Victoritei Dutu, Premiul International de poezie "Naji Naaman".
Un numar de 45 de mine vor intra, in 2009, in programul de executie lucrari pentru inchidere si ecologizare a suprafetelor, mine a caror activitate a incetat deja, a declarat directorul general al Directiei Resurse Minerale din cadrul MEF, Sorin Gaman.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Este vorba de doua sectoare rutiere care unesc Botosaniul cu Suceava si cu Targu Frumos. ... Cel mai circulat segment de drum european (DN28B - DE85) din judetul Botosani, cel spre Targu Frumos, nu a mai beneficiat de o reabilitare completa de mai bine de 35 de ani.
Inaugurarile de azi, de la Bacau, Dobrotesti, Sighetu Marmatiei si Targu Frumos, ultimele din acest an, extind reteaua PROFI la 379 de localitati. ... In acelasi format se regaseste si cea din Targu Frumos, judetul Iasi, situata pe str.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana.
Desigur ca este un exemplu pentru intreaga lume de cantat frumos, de "vox sana in corpore sano", in traducere "voce sanatoasa intr-un corp sanatos", ca sa ne jucam putin in limba latina, deoarece mama mea, poeta Daniela Vasiloschi este profesoara de limba latina si romana.
Pentru "caini", viitorul suna frumos: ... In ceea ce-i priveste pe oltenii nostri de la Targu Jiu, cred ca schimbarea antrenorului nu se face pe intuneric.
Cum ne arata si Pann duru din Targu Jiu. "E un oras foarte frumos / Da-i locuit de animale / Ce lasa pe trotuar...
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc. ... Firma a fost infiintata de Consiliul Local Targu Jiu, pentru a prelua personalul defunctei DSC, desfiintata in urma restructurarilor din vara.
Obliga parata sa acorde reclamantului incepand cu data de 12.08.2010 lunar o indemnizatie echivalenta cu indemnizatia de incadrare in functia publica stabilita in conditiile Legii nr. 330/2009 pentru functia publica in care a fost numit, pana la incetarea suspendarii raporturilor de serviciu.
Cetatea Neamt sau Cetatea Neamtului este o cetate medievala din Moldova situata in apropierea orasului Targu Neamt si la aproximativ 46 km de orasul Piatra Neamt.
Comarnic-Brasov - primul tronson de autostrada din Romania care urma sa fie construit in regim de concesiune, in urma unui parteneriat public privat Contractul de concesiune a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov a fost castigat de consortiul international Vinci-Aktor, in primavara anului 2009, iar contractul a fost semnat la inceputul acestui an, in 18 Ianuarie 2010.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
google-analytics.com