Cautare

4357 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bihor salardhey1" (2.79 secunde)
El a declarat ca presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, a pus presiune asupra Consiliului de Arbitraj si Onoare (CAO), pentru ca decizia de dizolvare a BPL Oradea sa treaca.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. ... Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Au obtinut 99,9%, exact ca pe vremea dictaturii", a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul de imagine al episcopului reformat Tõkés László, facand referire la "referendumul de incredere" al UDMR Bihor.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. ... Centrul va functiona la sediul ISU Bihor, amenajarea spatiului urmand a se realiza din fonduri locale.
Senatorul Alexandru Athanasiu considera mediocre rezultatele obtinute de catre filiala PSD Bihor in alegerile locale din iunie 2008. ... aceste rezultate arata ca PSD nu reuseste deocamdata sa atraga suficiente voturi in Bihor" a declarat parlamentarul social democrat.
Dupa ce la inceputul saptamanii trecute liberalii au anuntat ca isi vor desemna candidatii pentru Parlamentul Romaniei in 10 zile, spre sfarsitul saptamanii si reprezentantii PDL Bihor s-au intalnit pentru a trimite la Bucuresti lista cu cei care doresc sa candideze.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Chiar daca, in urma cu cateva zile, Traian Stef, directorul Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai", remitea presei o lista cu numele grele care au trecut pragul bibliotecii, incercand prin aceasta sa raspunda celor care l-au acuzat ca a organizat actiuni antiromanesti, se pare ca reprezentantii Consiliului Judetean Bihor nu au niciun interes in ceea ce priveste functia acestuia.
Derzsi Ákos, secretar de stat in Ministerul Muncii, Lakatos Péter, deputat din 2004, Hasas János, viceprimar la Vadu Crisului, Ferko Jenõ, care va candida in zona Beius, Pásztor Gabriella, secretar de stat in Ministerul Educatiei, va candida in colegiul din zona Sanmartin, Szíjárto Zoltán, directorul centrului medico-social din Salonta, va candida in zona in care se afla centrul medico-social, Petõ Csilla, ex-inspector in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Csuzi István, fost PCM-ist, si Kallai László.
Ramasi ultimii pe lista, reprezentantii PSD Bihor si-au desemnat ieri candidatii pentru alegerile parlamentare.
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. ... Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor au incheiat dosarul de evaluare si l-au trimis de mult la Bucuresti.
Prin urmare cei dintai, care sunt interesati ca, in Bihor, contribuabilii sa se familiarizeze cu noul Cod fiscal, sunt angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor.
Producatorii de usi metalice autohtoni au inaintat comisarilor Garzii Financiare Bihor o sesizare impotriva unor asa-zisi confrati de-ai lor, care vin cu dubitele direct la sediile firmelor sau la anumiti clienti si cauta sa-si vanda marfa la pret de dumping, sfidand orice logica a costurilor de productie si a altor cheltuieli pe care producatorii care platesc impozite si taxe le au cu producerea acestora.
Programul a fost lansat pe 14 august si finanteaza proiecte care vizeaza atat intarirea infrastructurii in domeniul transportului, potectiei mediului si prevenirii inundatiilor, precum si promovarea initiativelor care faciliteaza integrarea mediului economic, pentru zona Bihor, Arad, Satu Mare si Timis. ... In Bihor vor fi finantate 10 proiecte:
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Camera de Comert si Industrie Bihor aduce la cunostinta agentilor economici bihoreni, si nu numai, ca a fost cooptat pentru cooperare Consiliul de Export si pentru managementul Strategiei Nationale de Export (SNE) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului.
Federatia Patronilor Bihor a fost implicata in aceasta vizita a delegatiei canadiene, insa trebuie remarcat numarul redus de intreprinzatori prezenti la eveniment.
google-analytics.com