La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str. Mehadia catre Bld Constructorilor, iar la coborarea pe partea carosabila nu a acordat prioritate unui autoturism marca Citroen, care circula pe Calea Crangasi din directia Bld Constructorilor catre str Mehadia, fiind condus de catre S. Iulian de 32 de ani din Bucuresti.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui B. Gheorghe, care a ramas internat la spital.
Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E. AH de 32 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mini One, pe sos. Colentina dinspre str. Teiul Doamnei catre str. D-na Ghica. Cand a ajuns inn dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe P. Aurelia de 30 de ani din jud. Dambovita, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Victima a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.