La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. Ziduri Mosi dinspre Sos. Pantelimon catre Sos. Colentina.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind "zero".
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.15, I. CONSTANTIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un motoscuter marca Futong, pe B-dul Constantin Brancoveanu dinspre Sos. Oltenitei catre Str. Nitu Vasile.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe C. SILVIA de 59 de ani din Bucuresti si accidentat usor pe un minor de 8 ani din Bucuresti, care s-au angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta prin loc marcat si prevazut cu indicator ,,Trecere pentru pietoni".
C. SILVIA a ramas internatala spital, iar minorul de 8 ani de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Conducatorul motoscuterului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind "zero".
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 4 din cadrul Brigazii Rutiere.