Cautare

1614 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (2.98 secunde)
Autoritatile judetului au intrat deja in febra pregatirilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Pentru prima data in Romania, alegerile parlamentare se vor desfasura pe baza votului uninominal si nu a votului pe lista, dupa cum s-au desfasurat alegerile precedente.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Dupa 18 ani de la crearea mediului de afaceri in tara noastra si in judetul nostru, organizatiile patronale care fiinteaza in Bihor si-au dat mana pentru o unificare a interesului intreprinzatorilor in raport cu mediul politic si administrativ.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema: "Solutii practicate pentru implementarea legislatiei europene in productia industriala".
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 8 bis, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment in care a surprins si accidentat grav pe D.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. ... Gheorghe Marinescu, nu a pastrat o distanta suficienta fata de vehicolul din fata sa, intrand in coliziune cu un autoturism marca Ford condus de E.
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
In timp ce ministrii democrati si-au numarat, sambata, steguletele rosii, pe care spun ca nu le mai au, in domeniile pe care le pastoresc, conducerea PD a masurat temperatura politica din judete.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma. Acesta a declarat, in conferinta de presa de ieri, ca presedintele CJ Bihor a comis un fals cand si-a prezentat declaratiile de avere in anii 2005 si 2006.
google-analytics.com