Cautare

11957 de rezultate pentru "accident rutier covasna spre revi 29 01 2010" (3.02 secunde)
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Organizatia PRM Covasna, sustinuta de conducerea centrala a partidului, solicita suspendarea din functie a prefectului Gyorgy Ervin. ... Purtatorul de cuvant al PRM Covasna, Gica Agrigoroaie, a argumentat ca infiintarea unei microregiuni este deja un prim-pas spre autonomie.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Presedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, intentioneaza ca in cursul saptamanii viitoare sa discute cu parlamentarii UDMR pentru a sprijini ideea amplasarii steagului secuiesc in Parlament si in toate institutiile unde secuimea este reprezentata.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Reprezentantii Politiei de Frontiera Bihor au precizat ca accidentul a avut loc pe soseaua 42, intre localitatile Berettyoujfalu si Foldes, pe directia de mers spre Bors.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, se declara convins ca Statutul va fi votat cu tot cu articolul referitor la autonomia culturala.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
Conducerea UDMR Covasna nu exclude posibilitatea unei colaborari pe plan local cu organizatia judeteana a Partidului Liberal Democrat.
Seful negociatorilor din partea UDMR, presedintele executiv Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la discutii, ca a oferit PCM mandate in doua circumscriptii din cele 14 unde maghiarii sunt majoritari, mai exact in Covasna si Harghita, oferta respectand proportia din voturile maghiarilor obtinute in alegerile locale - 85 la suta UDMR si 15 la suta PCM.
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
google-analytics.com