Cautare

2872 de rezultate pentru "28 08 2010" (3.61 secunde)
Reculul economic va continua in 2010.
Economia Romaniei va incepe sa creasca in a doua jumatate a anului 2010, a declarat Kenneth Orchard, analist la Moody‘s, agentie de rating care a ridicat de la 5,7% la 8,9% estimarea privind scaderea PIB pentru 2009.
Consumul va scadea si mai mult in prima parte a lui 2010.
"Domnule Emil Boc, In urma discutiilor pe care reprezentantii FMI le-au purtat cu liderii partidelor politice s-a desprins clar ideea ca adoptarea bugetului pe 2010 reprezinta o prioritate nationala si o conditie obligatorie pentru primirea la timp a celei de-a treia transe din imprumutul acordat Romaniei.
Secretarul de stat de la Ministerul Finantelor, Gheorghe Gherghina, spune ca proiectul de buget pe 2010 respecta tintele impuse de FMI si ca bugetul nu prevede cifra bugetarilor concediati.
Mihai Tanasescu spune ca expertii FMI si cei ai Comisiei Europene aflati la Bucuresti au sarcina sa finalizeze bugetul Romaniei pentru anul 2010.
Probabil se va lua o pauza pana la gasirea unui investitor, dupa ianuarie 2010. ... Pe de alta parte, surse din cadrul grupului au declarat ca ziarul Cotidianul va fi inchis, din 2010.
Daca legiuitorul nu intervine cu un act normativ cat mai repede, de la inceputul anului 2010 microintreprinderilor nu li se mai poate aplica impozitul de 3% asupra veniturilor, ci ele vor fi obligate sa plateasca aceeasi cota de impozit de 16% ca orice alta firma.
El a adaugat ca pretul gazelor va fi mentinut la 1 ianuarie 2010. ... Atat distribuitorii de gaze, cat si cei de electricitate au solicitat ANRE majorarea preturilor la 1 ianuarie 2010.
2010 se anunta un an aproape la fel de dificil din punct de vedere economic ca si 2009. ... Cei mai multi analisti spun ca in 2010 banii ar trebui plasati in investitii pe termen scurt sau lung.
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, 2010 vine si cu schimbari in sistemul educational, astfel ca elevii nu se vor confrunta cu dificultati doar din cauza unei eventuale greve a profesorilor ci si din cauza unor noi reguli pentru examenul de bacalaureat.
Cel mai important eveniment tehnologic al anului, desfasurat la Las Vegas, este ocazia perfecta pentru a trasa trendurile anului 2010. ... 2010 se anunta anul 3D, care migreaza masiv din sala de cinematograf in sufragerie. ... Si tablet-urile sunt un subiect fierbinte la CES 2010.
In fata acestei realitati dramatice - bugetul pentru agricultura pe 2010 zero subventii - ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat ca nu este posibila o derogare de la Comisia Europeana pentru prelungirea cu cel putin un an a ajutoarelor de stat, asa cum solicita reprezentantii federatiei sindicale Agrostar.
Potrivit ministrului Economiei, masura nu mai este necesara in conditiile in care s-a stabilit ca salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2010. "Concediul fara plata a fost o solutie conjuncturala, dar nu va mai continua in 2010.
PSD si PNL au anuntat ca nu vor vota Bugetul pe 2010. Astfel, liderul PSD Mircea Geoana a afirmat ca decizia BPN este ca parlamentarii social-democrati sa voteze impotriva bugetului de stat pe 2010.
consumul privat va continua sa scada si in 2010, somajul va atinge 10% in acest an, iar Euro va ajunge la 4,4 lei. Cererea interna va ramane sub presiune si in 2010 in Romania, estimeaza Capital Economics, pe fondul reducerii cheltuielilor bugetare si a fragilitatii sistemului bancar.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
"Cererile de ajutor se completeaza si se transmit exclusiv electronic prin sistemul informatic Actionweb, disponibil pe pagina de internet www.fseromania.ro, pana la 31 martie 2010, ora 16.00", a declarat Mihaela Mocanu, directorul coordonator al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud-Vest Oltenia (OIR POSDRU SV Oltenia).
"In perioada 1 mai 2009-1 mai 2010 s-au intreprins lucrari de punere in ordine a partii carosabile, ca de exemplu reparatii gropi, colmatari imbracaminte asfaltica; ... "Estimam ca stadiul fizic de finalizare a autostrazii va ajunge, la sfarsitul lui 2010, la aproximativ 55%", a spus Tiron.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
google-analytics.com