Becalistii vor decide simbata daca sint in mod oficial alaturi de seful suspendat al statului, Traian Basescu, in lupta pe care acesta o duce impotriva celor ce formeaza coalitia anti-presedinte. Penegistii galateni stiu sigur care va fi rezultatul discutiilor de la finele acestei saptamini, dar spun ca trebuie indeplinite anumite formalitati.

Suparata pe dusmanii lui Basescu, conducerea locala a Partidului Noua Generatie a anuntat ieri ca le-a gasit o porecla parlamentarilor pesedisti, penelisti, peremisti, pecisti si udemeristi care au votat pentru suspendare: "cei 322 de anti-spartani". Mai mult decit atit, becalistii galateni spun ca Partidul Romania Mare, Partidul Social Democrat, Partidul National Liberal si Partidul Conservator formeaza "fratia dosarelor".

Presedintele Organizatiei Judetene PNG, Adrian Smarandoiu, a anuntat ieri ca, imediat dupa referendumul din 19 mai, membrii partidului vor incepe sa stringa semnaturi in sensul organizarii unui referendum pentru suspendarea Parlamentului.