Cautare

1196 de rezultate pentru "servici clienti" (2.79 secunde)
- nu mai aveti chef sa mergeti la servici - nu mai aveti chef sa va intalniti cu cunoscuti/prieteni - nu mai aveti chef sa iesiti din casa - nu va mai bucura evenimentele placute ale vietii, copiii, hobiurile - va pierdeti pofta de viata, placerea de a trai - totul vi se pare inutil, fara scop sau nu va mai intereseaza Pentru familie/cunoscuti:
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... "Inainte de Paste cu cateva zile, am avut clienti foarte multi. ... Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Din categoria firmelor pe care puteti conta ca si clienti fac parte si cele de retail, indiferent de tipurile de produse/servicii pe care le comercializeaza.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... „Este vorba de comunicarea între banca si clienti.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari. ... Intrebarea adresata de GdS a fost "Cati clienti cu carduri de debit de peste 3.000 de euro pe luna are unitatea bancara?".
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
Referitor la personale juridice trebuie mentionat faptul ca in fiecare zi cota de piata a CEC-ului pe acest segment de clienti creste.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Bancile au peste 25 milioane clienti Societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali aveau deschise la bancile comerciale, la 30 iunie 2005, 33.719.697 de conturi, potrivit unui raport al Bancii Nationale.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. ... Hotelurile craiovene sunt pline Cu toate ca segmentul patru stele este reprezentat destul de bine, perspectiva unei afaceri infloritoare in domeniu nu este de neglijat, clienti existand inca de pe acum din belsug.
O crestere a fost sesizata si in magazinele mai mici, care se confrunta, la randul lor, cu o afluenta de clienti. "Avem mult mai multi clienti decat in lunile trecute. Daca inainte aveam cam 50 - 60 de clienti pe zi, acum numarul lor s-a dublat.
google-analytics.com