BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.

La intilnirea de marti, la care au participat aproximativ 50 de invitati - clienti si potentiali clienti de la societati cu cifra de afaceri in jur de 100.000 euro - a fost prezentata oferta de finantare pentru societatile comerciale din acest segment de piata, cu precizarea ca majoritatea creditelor se pot oferi intr-un timp foarte scurt, chiar in aceeasi zi cu depunerea documentatiei, nu necesita garantii reale si se acorda chiar si societatilor care sint infiintate de foarte putin timp.

Miercuri au fost invitati circa 60 de clienti si potentiali clienti, cu cifra de afaceri de peste 1 milion de euro, carora le-a fost prezentata oferta bancii referitoare la "Finantarea Operatiunilor Internationale". In deschidere, directorul Grupului Galati, Cristian Dobre, a spus: "Dorim ca in acest cadru sa facem un schimb de informatii si sa raspundem la intrebarile clientilor in dorinta de a fi cit mai aproape de dumneavoastra".

Referindu-se la finantarea operatiunilor internationale, Roxana Cosmescu, directorul Directiei Internationale, a subliniat necesitatea securizarii contractelor comerciale internationale si ca BRD ofera clientilor atit posibilitatea de a-si acoperi riscurile care pot aparea in derularea tranzactiilor internationale, cit si de a obtine finantare fara garantii materiale.