Cautare

1196 de rezultate pentru "servici clienti" (3.29 secunde)
Acestea doar accepta moneda veche pentru depunerile in cont din partea clientilor si plata unor facturi din partea celor care nu sunt clienti. ... Am inteles de la unii clienti ca unele banci nu accepta preschimbarea decat pentru clienti.
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
Unii clienti zic ca nu vrem noi sa dam, insa nu e asa", a afirmat Maria Costea, vanzatoare la un chiosc de ziare. ... Sunt insa si clienti nemultumiti de situatie", a afirmat Alina Dinu, vanzatoare la un magazin din Craiova.
Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
In ultimele doua luni s-a constatat o crestere a numarului de clienti care solicita rescadentarea contractelor de leasing sau amanari la plata ratelor fata de perioada anterioara, fara a avea insa o statistica in privinta acestora.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Asa a si fost pe vremea cand capitalismul functiona, iar bancile nu puteau prospera (si rezista) fara ca propriii lor clienti sa nu fie la randul lor castigatori in arena economiei de piata. ... nici nu isi are locul pentru a descrie relatia dintre banci si clienti pe meleagurile mioritice.
Cu patru mii de salariati in minus Pentru ca numarul de salariati era prea mare in momentul achizitionarii unitatii, investitorul olandez a recurs la externalizarea unor servici din cadrul unitatii.
Ma gandesc serios sa umblu fara bani si la servici si in oras (numai ca mai apar neprevazute si ai nevoie de bani!).
Mai 2002, intr-o dimineata, doamna L.C., de 40 ani, analist contabil la o banca din Bucuresti, a simtit la servici cu o mancarime la umarul drept.
PC mentioneaza ca "pistolarul sef al acestei comisii este nimeni altul decat Sebastian Vladescu, liberalul de servici cand vine vorba de mangleli facute pe sest".
Pe mine ma intereseaza ca parlamentarii sa voteze legi, sa se comporte decent, sa nu chiuleasca, sa vina la servici la timp si sa munceasca acolo cat timp este nevoie pentru ca de aceea sunt platiti din banii publici.
Ne intereseaza ca pasagerii sa beneficieze de servici mai bune ca doar acest aeroport este casa noastra" , a declarat directorul generala al companiei low-cost, Blue Air, Gheorghe Racaru.
Sa nu uitam ca Presedintele isi doneaza toata leafa romanilor, iar Intaia Doamna n-are servici). De fiecare data cand se duce la cumparaturi, Traian Basescu mai scrie o fila de istorie.
De exemplu, daca folosim un overlayer foarte agresiv il vom limita la maxim o afisare pe zi per user pe fiecare site, dar ce ne facem cu campaniile de imagine ce vor sa atinga utilizatorul atat cand isi citeste stirile dimineata, cat si atunci cand se destinde in pauza de pranz, cand cauta un curs valutar sau cand se pregateste sa plece de la servici.
Uitand ca-si petrec jumatate din viata la servici, unii oameni traiesc urand Ii uram pe cei care au averi .Automat cel care are o fabrica, un imperiu financiar, o functie cu rasunet, o casa sau doua case â€" a furat.
Plimbarile reprezinta un tip de activitate fizica care se poate efectua zilnic si in conditii de siguranta cu familia, prietenii, colegii de servici sau animalele de companie.
google-analytics.com