Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (3.62 secunde)
Ca niste prosti am semnat actul care ne-a fost pus in fata, dar dupa aceea am aflat ca de fapt am semnat notificarea de reziliere unilaterala a contractului de inchiriere.
"S-a votat o recomandare catre adunarea generala a actionarilor de reziliere a contractului cu Asesoft. Si noi am facut o recomandare adunarii generale a actionarilor ca, in cazul in care nu se reziliaza contractul, sa schimbe Consiliul de Administratie al Realitatea Media.
Asa cum am aflat cu totii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anuntat recent ca a transmis "o notificare de reziliere a contractului de proiectare si executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, tronsonul Bucuresti-Ploiesti" catre antreprenorii acestei lucrari, un consortiu de firme romanesti.
FRF nu este dispusa sa plateasca o eventuala clauza de reziliere. Ne dorim sa avem selectioner pana la Craciun", sunt cateva dintre dezvaluirile facute de directorul tehnic al Federatiei.
Meme a explicat si de ce Florin Tanase nu pleaca de la FCSB, desi are o clauza de reziliere de doar 3,5 milioane de euro.
Ca sa nu aiba niciun dubiu ca nu va fi mitraliat, Dorinel Munteanu a fost anuntat de dinainte de a semna ca daca nu asculta va fi dat afara cu tot cu clauza de reziliere.
Am clauza de reziliere, oricine si-o permite. Cand voi primi o oferta, va voi spune. Nu ma gandesc la daca si cu parca.
Sponte se gandeste mai degraba la o schimbare din functie, mai ales ca de la nivelul Agentiei Nationale de Cadastru se poate lua (eventual) o asemenea decizie, in conditiile in care pe el il leaga de institutie un contract.
Dintre toate aceste organizatii si asociatii doar Uniunea Vatra Romaneasca a avut un titlu locativ legal, respectiv un contract de inchiriere incheiat in 1990 care a expirat in aceasta primavara.
Functionarii care au executat ordinul primarului Solomon au aratat ca SC Reparatii Vlad Serv SNC nu mai avea contract de inchiriere cu municipalitatea de aproape un an si ca patronul firmei, Ion Vlad, a fost somat in mai multe randuri sa-si dezafecteze constructia provizorie.
Contract cu Directia Sanitar-Veterinara "La ora actuala, in UE controalele de stat sunt gratuite. ... In primul rand, potrivit acestui ordin, fiecare Directie Sanitar-Veterinara trebuie sa incheie un contract cu unitatile identificate, pe baza caruia sa incaseze lunar sumele de bani reprezentand contravaloarea activitatii de control desfasurate.
Pesedistii au sustinut însa ca au un contract de închiriere valabil, încheiat cu Biblioteca Nationala pentru o suprafata de 370 mp, cât masoara etajul întâi al cladirii.
Reprezentantul Pro Tv a mai afirmat ca aceasta firma a achizitionat, in baza unui contract de drepturi de televiziune, drepturile pentru difuzarea in direct, inregistrat si sub orice alte forme a acestui eveniment, MTV days.
Firma a semnat un contract cu DT Dolj in luna mai anul acesta, dupa ce a castigat in mod dubios o licitatie organizata de fostul director al Directiei, liberalul Adrian Lusca, pe ultima suta de metri a mandatului.
Radu Mazare a precizat ca acest contract are o durata de patru ani, nu de unu, asa cum a aparut in presa. ... Primarul a precizat ca pana in 2008 acest tip de contract se atribuia televiziunilor prin licitatie, dar acum legea nu permite decat folosirea unei agentii de publicitate.
Astfel, in capitolul "Modelul de contract - Instructiuni referitoare la modelul de contract - clauze obligatorii" regasim: "CLAUZE OBLIGATORII - sunt acele prevederi contractuale pe care orice contract de achizitie publica trebuie sa le contina referitor la: ... Forma de contract publicata este insa corecta", a afirmat directorul Pascu.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
Ulterior, juristii primariei si cei ai salubritatii au pus la punct si un contract de delegare a gestiunii prin care municipalitatea imputernicea propriul SRL sa se ocupe de curatenie, ecarisaj si alte activitati pe o perioada de 49 de ani.
Drept urmare, a ramas doar o formalitate ca acest contract sa fie incheiat. "Din martie, o sa facem contract tot cu Salubritatea.
Imediat dupa accident, proprietarul navei a incheiat un contract de dezesuare cu Grupul de Interventie si Salvare Navala Constanta (GISN).
google-analytics.com