Nimic nu misca la Steaua. Cum misca, pac-pac, vine Gigi Becali si face ordine. Ca sa nu aiba niciun dubiu ca nu va fi mitraliat, Dorinel Munteanu a fost anuntat de dinainte de a semna ca daca nu asculta va fi dat afara cu tot cu clauza de reziliere. Fibra tremura si e o atmosfera perfecta pentru marea performanta, dovada fiind ca Steaua cea mare nu a pierdut derbiul cu "Steluta" din Buzau. Semn ca se poate tot mai mult, ca in curand o sa vina si victoria.
Marea victorie este insa ca jucatorii sunt fericiti, ca antrenorii pleaca tot mai des din Ghencea, depinzand de cheful pe care-l are patronul sa se bage la echipa. Sau mai exact de cat de des are chef, ca de bagat tot se baga. Lacatus a rezistat eroic, aproape un an, fiind ajutat si de rezultate, iar cand a fost tradat de ele gata, "pac-pac" si demisia a aparut. Apoi Becali s-a apucat sa caute antrenor si cel gasit este Dorinel Munteanu, omul chemat sa salveze un sezon care pare compromis, din moment ce patronul a decretat ca Steaua nu mai prinde nici locul doi.
E putin probabil ca sa fie asa, intrucat Becali a demonstrat de multa vreme ca lupta pana la capat, cu toate mijloacele. Important pentru el este sa aiba jucatori, care sa intre pe gazon, si un antrenor care sa-l asculte. Si daca spiritul de turma este la el acasa, atunci pieptul patronului se umfla, iar fata i se lumineaza. E semnul triumfului, al triumfului lui Gigi Becali, care face ce vrea la cea mai titrata echipa a Romaniei.