Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (3.44 secunde)
• Grigore Cartianu si Ion M.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
Liderul liberal-democratilor, Valeriu Stoica, a explicat ca marele castigator din aceasta batalie e justitia din Romania, chiar daca, la prima vedere, castigatorul ar parea PLD.
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
Dupa cum stiti, am decis ca la presedintia Consiliului Judetean Dolj sa candideze Stefan Stoica, iar la Primaria municipiului Craiova sa candideze Marinica Dinca. ... Echipa portocalie Prezentandu-l pe Stefan Stoica, Marian Jean Marinescu a vorbit despre experienta acestuia in administratie.
Ionita Aristita Adina, de profesie notar public, ce detine Domeniul Aristitei. ... Printre acestia si Ion Bujoiu, om politic, fost ministru al economiei in perioada interbelica. ... Printre acestia si Ion Bujoiu, om politic, fost ministru al economiei in perioada interbelica.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Cea de-a doua zi a congresului PNL, al carei principal punct pe ordinea de zi l-a reprezentat discutarea si adoptarea rezolutiilor si motiunilor, s-a finalizat prin acordarea unui vot de incredere proiectului Tariceanu si respingerea motiunii Stoica referitoare la fuziunea PNL-PD.
Inca o zi agitata in PNL, si tot fostul presedinte liberal Valeriu Stoica pare sa fi dat tonul si de aceasta data.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, a catalogat grupul Patriciu-Tariceanu-Olteanu drept "coloana a cincea" a PSD in PNL, care actioneaza pentru discreditarea acestui partid.
Stolojan si Stoica ar trebui sa fie dati afara din PNL, crede unul dintre parlamentarii liberali de Galati. ... Deputatul liberal Emil Strunga ar vota, daca ar putea, pentru excluderea colegilor de partid Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica a fost exclus aseara din Partidul National Liberal de catre organizatia Sectorului 5, din care facea parte. ... Presedintele organizatiei a declarat ca membrii filialei au8 incercat sa-l convinga pe Valeriu Stoica sa-si dea demisia, dar acesta a refuzat.
Stolo, acuzat de un batranel ca minte Valeriu Stoica a vorbit despre un viitor statut care sa aiba in vedere blocarea aparitiei "cooperativelor de vot", acceptarea curentelor de opinie in interiorul partidului, prevenirea aparitiei conflictului de interese si reguli care sa asigure transparenta finantarii PLD.
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Aflat ieri la Craiova, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, a declarat ca PLD nu va accepta reducerea pragului electoral, cu toate ca este un partid format recent.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, strategul platformei dizidente, a declarat chiar ca Tariceanu ar trebui sa renunte si la sefia guvernului daca tine intr-adevar la unitatea liberala.
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... bumbac sau lana, poncho crosetat pentru copil - intre 40 -50 RON", ne-a spus Ioana Ionita.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
google-analytics.com