Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.14 secunde)
Am vazut ca interventiile presedintelui Traian Basescu pentru retragerea trupelor rusesti din Moldova si Georgia ori sintagma sa umflata "Doua state, un singur popor" sunt pietricele aruncate intr-o apa tulbure, in conditiile in care presedintele Romaniei face tot ce se poate ca sa-si deterioreze relatiile cu marele vecin Rusia, faultandu-l intre altii pe pragmaticul Varujan Vosganian, care depune de cu vara eforturi pentru a pastra in frau factura la energie.
Zici ceva de dulce despre departamentele lor, explicit si... ... Te intrebi atunci in ce tara din Africa de Sud ti s-a facut legatura, asta asa, ca sa stii ce se intampla ulterior cu factura ta de telefon... ... Este vorba despre ceva destul de grav, un...
Vreau sa vorbesc despre singura prezenta inca vie, desi nemuritoare, nemuritoare desi asa de terestra, despre unanimul nostru inaintas fara de nume, despre:
Pentru o sursa de stiri despre viata privata a Lucretiei, un personaj important este Johannes Burckardt din Strasbourg, italienizat Burcardo, maestru de ceremonie in timpul pontificatului papei Alexandru al VI-lea.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
Despre ce sa scriu, pana la urma? Despre o clasa politica biscisnica, incapabila sa ofere un proiect de viitor societatii? Despre o societate atomizata, incapabila de solidaritate? Despre o democratie formala, din care lipsesc cetatenii?
DEMNITATE este un spectacol electrizant despre:
Formatiunile de factura crestin-democrata si populara, PNTCD, Actiunea Populara si Partidul Noua Generatie, incapabile sa creeze un pol doctrinar de aceasta orientare, au preferat sa-si incerce singure fortele, propunand si cate un candidat de calibru redus la Presedintie, in speranta ca vor putea accede in Parlament.
Initialele denumirilor celor doua aliante participante la alegeri, prima de factura electorala, Uniunea Nationala PSD+PUR, iar cealalta politica - Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD, au devenit surse de inspiratie pentru liderii acestora, care inventeaza tot felul de cuvinte batjocoritoare unii la adresa celorlalti.
Comentand aspectele dezbaterii dintre candidatii Traian Basescu si Crin Antonescu, Ion Iliescu - pe care actualul presedinte il ataca cu regularitate in discursurile sale electorale - a afirmat despre Basescu ca are o "mentalitate ceausista". "Comportamentul sau este cam de aceeasi factura cu cel al lui Ceausescu.
Criza economica, despre care se stia inca de la finele anului 2008, nu a fost in nici un fel contracarata prin masuri guvernamentale care sa-i sprijine pe cei loviti.
Intrebat despre parerea pe care o are vizavi de "pierderea" unui vicepresedinte PSD si ocuparea locului ramas vacant de catre un vicepresedinte PD, si daca acest lucru va destabiliza echilibrul de forte din executivul CJ, Tiberiu Marc, presedintele CJ, ne-a declarat:
“Am discutat deja despre modificarea acestui articol, in sensul ca cei care doresc sa depuna motiuni de alta factura decat cele social-democrate sa o poata face.
Informatii suplimentare despre festival sunt disponibile aici: ... Comisia va incerca, de asemenea, sa puna capat surprizelor neplacute cu care se pot confrunta clientii care folosesc roamingul atunci cand primesc factura pentru conectarea la internet cu ajutorul telefonului mobil.
Iarna grea scumpeste gazul La solicitarea GdS, ANRE a venit cu o serie de precizari despre modul cum se calculeaza pretul gazelor livrate consumatorului final.
(...)Plata lucrarilor realizate si receptionate se face pe baza de factura emisa conform situatiilor de lucrari, intocmita de executant, verificate si aprobate conform legii, incepand cu anul 2013, in limita fondurilor alocate anual cu aceasta destinatie.
Popa a mai precizat ca Ministerul Finantelor Publice sustinea, la acea vreme, ca este vorba despre dezideratul de oprire a cresterii sau chiar de reducere a cuantumului taxelor prin largirea bazei de aplicare, cu toate ca acest argument nu ar avea sustinere legala, ci ar fi doar o oportunitate.
"Exprimari corozive" de factura social-democrata Purtatorul de cuvant al social-democratilor a sustinut ca este nevoie de o implementare mai "clara" a masurilor convenite la congresul din aprilie 2005.
Proiectul de lege elaborat la Cotroceni era bine structurat, dar, prin extragerea unor prevederi, suntem in fata unui surogat de act normativ, care nu vine sa lamureasca despre ce informatii si contrainformatii vorbim", a apreciat deputatul social-democrat.
Dupa mai multe luni de evitari reciproce, democratii si taranistii au decis separat ca o colaborare dintre cele doua formatiuni de factura populara si crestin-democrata este benefica in cele din urma.
google-analytics.com