Cautare

2172 de rezultate pentru "eugenia bostan galati" (3.38 secunde)
Joi, in Ajunul Craciunului, crestinii ortodocsi o praznuiesc pe Sfanta Mucenita Eugenia. Sfanta Mucenita Eugenia (Evghenia) s-a nascut in Roma cea veche. Parintii el, Filip si Eugenia, primind de la imparat o inalta dregatorie, au plecat in Alexandria, cu fiica lor.
Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare - mesajul postat pe pagina de Facebook, emotionant (Autoare:
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Printre inculpati se afla si fosta sefa de serviciu in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugenia Ghiga. ... Ludmila Pana, in sarcina careia s-a retinut savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, si Eugenia Ghiga, acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata.
Speriati de bumerangul electoral al masurilor de austeritate propuse de Guvern, o buna parte din ei precum deputatii Ioan Munteanu (el insusi vicepresdinte al UNPR), Culita Tarata si Emil Bostan sunt decisi sa voteze motiunea de cenzura.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Conform raportului municipalitatii, drepturile salariale ale presedintelui Ion Ionascu, dar si adaosurile la veniturile administratorului Eugenia Brandas si ale altor doua persoane au fost efectuate fara baza legala, ca si primele lunare de cate doua milioane de lei daruite de sefi, din iulie pana in decembrie 2005 inclusiv.
Zece personalitati, intre care Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Silviu Purcarete acuza CNA de dubla masura." 'Zece personalitati din lumea culturala acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
google-analytics.com