Cautare

3806 de rezultate pentru "cazan gheorghe" (6.58 secunde)
Dupa recitatul sustinut de artistii Ansamblului Folcloric "Junii Sibiului", copresedintele USL Sibiu, Ioan Cindrea, le-a cerut membrilor USL sa nu mai doarma pana in data de 9 decembrie, cand sunt alegerile parlamentare, iar liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, si-a prezentat sloganul de campanie:
Senatorii au hotarat ca producatorii de tuica si rachiu la cazan sa plateasca accize.
Solcanu, Taracila, Saniuta, Pupeza, Teodorescu, Cazan si seful lor de celula - Octav Cozmanca -, "pensionati" politic in "regimul reformator Geoana", asteapta startul pentru campania prezidentiala a primarului Capitalei. ... Un alt tovaras este septuagenarul Leondard Cazan, ministru al prognozei in guvernul Nastase.
Daca nu se intampla nimic, saptamana viitoare, luni, voi face o interpelare a premierului, voi cere o analiza in USL, chiar pana la demisia domnului Nita", a declarat pentru gandul presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan. ... Eu trebuia sa ii linistesc pe acesti oameni", a adaugat Cazan.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Gheorghe Cazan, director general al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), a facut o scurta prezentare a cadrului legislativ care permite finantarea autoritatii locale prin parteneriat cu investitorii privati.
Seful Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Gorj, Gheorghe Paraschivu, a spus ca declararea cazanelor de catre proprietari reprezinta o obligatie legala aparuta o data cu integrarea in Uniunea Europeana.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
intre 0 si 500 de metri cubi pentru cei care folosesc un singur aragaz, intre 500 si 1.500 de metri cubi pentru un aragaz si un boiler sau cazan si intre 1.500 si 2.500 de metri cubi pentru un aragaz, un cazan si doua sobe.
"Avand in vedere ca nu am deschis decat de doua saptamani a trebuit sa promovam cumva acest local, asa ca am facut mai multe pliante pe care le-am impartit prin parcuri", a declarat una dintre angajatele clubului, Andreea Cazan, de 20 de ani.
Noi avem alta sursa de energie, dar nu tine foarte mult si, daca nu este curent electric, se opreste pompa, iar temperatura in cazan creste si poate exploda.
Cel mai mare cazan cu bors de peste traditional, sute de kilograme de peste gatit in toate felurile si mult vin vor fi doar cateva dintre ingredientele celui mai mare Festival Pescaresc.
Dispare taxa pe cazan pentru productii mici. Liber la bautura
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
google-analytics.com