Cautare

3806 de rezultate pentru "cazan gheorghe" (2.84 secunde)
Femeia facea tuica la cazan cand am intrat pe poarta gospodariei: "Este greu la noi. Poate o sa avem drum, poate o sa fie mai bine.
Radu Cazan. Nastase a fost insotit de Dana, sotia sa, precum si de Andrei, unul dintre cei doi fii. Dupa discursuri, el a acordat autografe celor care si-au procurat cartea.
Potrivit documentului, subcomisia va fi condusa de deputatul minoritatilor Liana Dumitrescu, vicepresedinte va fi Viorel Ariton (PDL), secretar Mircea Cazan (PNL), iar Adrian Badulescu (PDL) si Petru Fargo (UDMR) sunt membri.
Liberalii cer demisia ministrului Constantin Nita Deputatul liberal Mircea Cazan a anuntat miercuri, in timpul unei intalniri cu sindicalistii de la Romgaz si cu prefectul Sibiului, ca lunea viitoare va cere in Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Nita.
Ca urmare a iesirii accidentale din functiune si a opririi in regim de avarie a Unitatii 1, deficitul de putere de 700 MW a fost preluat (la comanda operativa a Dispecerului Energetic National), intr-o prima faza, prin incarcarea grupurilor hidroelectrice si, apoi, prin dispozitia de incarcare a blocului nr 1 de 227 MW, din Centrala Termoelectrica Braila, care functiona cu un singur corp de cazan.
In cazul in care gospodarul va depasi limita impusa de lege, adica in loc de 300 de litri ii vor iesi la cazan 301 litri, atunci bautura va fi accizata.
De asemenea, trebuie sa aveti in vedere achizitia unui cazan mare in care vor fi fierte paiele, a unui termometru si a unei stropitori.
Nu mi se pare normal sa plateasca toti. Atata timp cat nu iesi din tara, mi se pare o taxa ilegala", a declarat Florin Cazan, din Craiova.
Pentru a comercializa tuica, producatorul trebuie sa se autorizeze ca antrepozit fiscal si sa dovedeasca ca dispune de cazan autorizat si de o incinta speciala destinata spatiului de productie, precum si aparate de masura si control.
"Ca sa vanda cineva care are cazan trebuie sa se autorizeze ca antrepozit fiscal si sa respecte anumite conditii. In acest moment, in Dolj nu avem nici o persoana fizica care sa se fi autorizat.
Reamintim ca SC COMPLEXUL ENERGETIC ROVINARI SA intentioneaza sa construiasca un grup energetic nou de 500 de megawati cu cazan cu ardere pulverizata cu parametri supracritici, utilizand drept combustibil de baza lignitul, care se va amplasa pe locul a doua grupuri de cate 200 de megawati existente la Termocentrala Rovinari, respectiv blocurile energetice numerele 1 si 2, puse in functiune in perioada 1972-1973, in prezent dezafectate", a declarat Diana Milea, purtatorul de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari.
Micutii credeau, in prima faza, ca vor vedea in fabrica marmota care amesteca intr-un cazan mare cu lapte, pentru a produce inghetata.
Reamintim ca SC COMPLEXUL ENERGETIC ROVINARI SA intentioneaza sa construiasca un grup energetic nou de 500 de megawati cu cazan cu ardere pulverizata cu parametri supracritici, utilizand drept combustibil de baza lignitul, care se va amplasa pe locul a doua grupuri de cate 200 de megawati existente la Termocentrala Rovinari, respectiv blocurile energetice numerele 1 si 2, puse in functiune in perioada 1972-1973, in prezent dezafectate", a declarat Diana Milea, purtatorul de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari.
Radu Petrescu (toti din Bucuresti). Observatori: Constantin Stefan (Bucuresti) - CCA, Paul Cazan (Bucuresti) - LPF. Surse: Agerpres, digisport.ro
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
• O alta animatie arata o vrajitoare care invarte intr-un cazan, unde arunca ingrediente "magice" - lilieci, fantome si o mana uriasa.
Ca si randul trecut, noua piesa s-a lucrat tot in studiourile Hahaha Production, iar Alex Velea impreuna cu Smiley si Serban Cazan au fost conducatori de proiect.
Familia Gabrian participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Pentru Aprinde scanteia”, Smiley si Dorian au lucrat cu producatorii Serban Cazan si Roland Kiss. Aprinde scanteia” este o declaratie pentru iesirea din tipare, un indemn pentru generatiile de tineri sa lupte pentru idealurile lor, pentru pastrarea libertatii de a fi si de a alege.
https://MediaPro.lnk.to/UndeTeDuci-remixPR Ana Munteanu, castigatoare Vocea Romaniei 2017, a lansat la inceputul lunii iulie piesa Unde te duci?”, compusa de Smiley, impreuna cu Serban Cazan, Radu Alexandru si Pascu Cristian, in studiourile HaHaHa Production.
google-analytics.com