Incepand de vineri, 22 martie si pana luni, 25 martie 2013, este organizat in Parcul National din Sectorul 2 Bucuresti, Festivalul pescaresc de Buna Vestire. Cel mai mare cazan cu bors de peste traditional, sute de kilograme de peste gatit in toate felurile si mult vin vor fi doar cateva dintre ingredientele celui mai mare Festival Pescaresc.
Organizatorii promit:
- peste 50 de sortimente de preparate din peste si fructe de mare
- cel mai mare bors de peste gatit la cazan
- cele mai bune vinuri asezonate langa diversitatea de preparate
- preparate alese: - peste la gratar- pastrav, crap, scrumbie, ton, somon, macrou etc - saramura de peste asezonata cu legume - hamsii din belsug cu mamaliguta si mujdei de usturoi - icre, peste marinat in felurite arome, fructe de mare
- produse traditionale de post
- degustari si povesti pescaresti
- concursuri de pescuit pentru cei mici, tombole cu premii pentru cei mari
"Pe parcursul festivalului veti fi asteptati si de producatori si mesteri populari atat din diverse zone ale tarii, cat si internationali. La targ veti mai gasi reunite laolalta produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, Kurtos Kalacs turta dulce, preparate de post dar si minunate exponate lucrate manual, de mesterii populari a caror maiestrie dau viata amintirilor", mai spun organizatorii.
Targul este organizat de Vision Improve in parteneriat cu Primaria Sectorului 2, incepand de vineri, 22 martie, si pana luni, 25 martie, in Parcul National (langa stadionul Lia Manoliu), la Centrul Cultural Mihai Eminescu. Intrarea este liberă.
Sursa: www.travelbank.ro