Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (7.53 secunde)
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. ... Nu e de mirare, caci Victor Ciorbea este din aceeasi tagma:
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj). ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
In plina criza financiara, numarul magazinelor din Craiova care comercializeaza articole second hand a crescut simtitor. ... Incepand din centru si pana la periferii, nu exista doua strazi alaturate care sa nu gazduiasca un astfel de spatiu comercial.
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. ... DTZ Echinox, agentul de inchiriere al proiectului, a anuntat ieri ca 80% din suprafata a fost deja ocupata.
Vanzarile de racoritoare vor creste in aceasta vara cu peste 30% in marile magazine comerciale, in special din cauza caniculei, dar si a diversificarii sortimentelor de bauturi de pe piata.
Pozitia grupului parlamentar PSD +PC din Senat a fost exprimata de la tribuna Senatului, in prezenta Premierului Emil Boc, de care senatorul Alexandru Cordos - secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Legea nu a fost declarata neconstitutionala in integralitate, ci doar cateva articole. ... Sorin Frunzaverde, unul din cei mai vechi lideri ai PDL spune ca "dupa decizia CC, localele - in prima duminica din iunie, parlamentarele - la timp".
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu (foto), a dat ieri lamuriri cu privire la articolele critice din presa legate de produsele gen "bigudiuri" din planul de achizitii al Camerei, motivand ca utilajele si produsele care nu sunt strict necesare activitatilor legislative sunt destinate intretinerii si functionarii imensei cladiri a Parlamentului.
Parcul Tineretului (intrarea din B-dul Sincai) va gazdui, intre 19 si 22 septembrie, cea de-a treia editie a Norok Oktoberfest - Festivalul berii germane 2013.
Proceduri simplificate Un contribuabil din aceasta categorie se poate afla in trei situatii tipice, pentru fiecare dintre aceastea existand proceduri distincte. Astfel, o prima categorie este aceea a firmelor care nu mai functioneaza la sediul social sau la domiciliul fiscal declarat.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Curtea a decis ca sunt neconstitutionale articolele 6 si 8 din lege, adica exact cele doua articole care ar fi permis eutanasierea cainilor maidanezi. ... Iata cele doua articole respinse de CCR: ... b) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.
Strategia de preturi a fiecarui magazin poate include in orice perioada din an promotii si reduceri, dar soldarile pot fi facute doar de doua ori pe an, in perioade ce marcheaza sfarsitul unui sezon si schimbarea colectiilor.
Evenimentul s-a desfasurat în Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta din Galati, în urma unui parteneriat între Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si Administratia Nationala a Penitenciarelor.
Evenimentul s-a desfasurat în Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta din Galati, în urma unui parteneriat între Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si Administratia Nationala a Penitenciarelor.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
In prima categorie intra familiile, in cea de a doua intra persoanele singure, in alta categorie sunt incluse persoanele care traiesc si se gospodaresc impreuna, iar in ultima instanta sunt cetatenii romani, straini sau apatrizi cu domiciliul in Romania.
google-analytics.com