Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul brasov" (8.11 secunde)
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Dupa disponibilizarea celor 1.800 de salariati si inchiderea uzinei in aprilie, Tractorul Brasov a fost scos la vanzare. Potrivit Mediafax, activele uzinei Tractorul Brasov, aflata in lichidare, vor fi scoase la vanzare la 5 iulie, la pachet.
Premierul Tariceanu a declarat ieri la Brasov ca in septembrie va fi cunoscut numele noului proprietar al uzinei „Tractorul“. ... Primul-ministru a comparat „Tractorul“ cu Roman, spunand ca Guvernul nu vrea ca uzina producatoare de tractoare „sa sucombe, asa cum s-a intamplat cu Roman“.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori. ... Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
Indienii sunt interesati de echipamentele de productie de la Tractorul Brasov. Compania indiana Mahindra & Mahindra ar putea cumpara unele active ale fabricii de la Brasov, a declarat presedintele diviziei de echipamente agricole a firmei, Anjanikumar Choudhari, citat de publicatia locala "Economic Times".
Mircea Ursache, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), spune ca are semnale clare din partea concernului Landini ca acesta nu ar mai fi interesat sa preia uzina brasoveana Tractorul.
Soarta societatii Tractorul va fi decisa abia dupa Anul Nou pentru ca Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) nu a chemat la negocieri ofertantii pentru privatizare nici in aceasta saptamana.
Tractorul Brasov, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova, Metalurgica Aiud, Aversa Bucuresti si Griro Bucuresti vor primi din partea statului iertarea pentru datoriile acumulate si respectiv in cazul GES Scaieni - acceptul pentru conversia creantelor in actiuni, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Firma Mahindra&Mahindra (M&M) si grupul Tata, ambele din India, sunt interesate sa preia societatea Tractorul Brasov, potrivit editiei electronice a cotidianului “Economic Times“, publicat la New Delhi. ... Potrivit “Economic Times“, interesul Tata pentru Tractorul a fost confirmat de un purtator de cuvant al grupului.
De partea cealalta premierul crede ca aceste subventii sint absolut necesare si sustine ca subventiile nu au fost acordate uzinei Tractorul, ci taranilor. ... “Vreau sa precizez ca nu este vorba de o subventie acordata Tractorul.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov.
Directia de Comunicare si Relatii Publice a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ne-a trimis unele precizari cu privire la materialul „Mahindra&Mahindra va prelua 'Tractorul' Brasov“, aparut la 25 august a.c. ... 'Tractorul' UTB S.A. Brasov“.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) strange oferte din partea unor investitori care se arata foarte dornici sa preia Tractorul Brasov, in acelasi timp in care italienii de la Landini asteapta aparitia actului normativ referitor la aceasta privatizare.
Privatizarea Tractorul continua sa dea batai de cap autoritatilor. ... Altfel spus, Tractorul Brasov va beneficia de stergerea datoriilor totale, inregistrate la 31 decembrie 2004, in valoare de 6.143 miliarde de lei, la care se adauga plati restante, cifrate la 5.468 miliarde de lei.
Actiunile societatilor mari, separate de Fondul Proprietatea In opinia sefului AVAS, desi Autoritatea va folosi o “formula de privatizare colectiva“, in Fondul Proprietatea nu vor intra actiuni ale unor societati ca BCR, Electroputere, Tractorul sau Rulmentul.
Contractul de privatizare a societatii „Tractorul“ Brasov va fi semnat cu indienii de la Mahindra&Mahindra, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a discutat simbata, la Brasov, cu reprezentantii sindicatelor si conducerile executive ale societatilor comerciale Tractorul, Hidromecanica si Rulmentul despre privatizarea celor trei mari uzine brasovene.
Societatea Tractorul Brasov va fi vanduta prin licitatie cu strigare, a declarat vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), László Gyerko, citat de RomNET. ... Potrivit directorului general al Tractorul, pentru desfasurarea procesului este nevoie de investitii din partea AVAS in valoare de cel putin 12 milioane de euro.
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov.
Investitorul interesat sa preia uzina „Tractorul“ Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 de milioane de dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
google-analytics.com