Cautare

4576 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (3.02 secunde)
La tehnologie si la suprafete cultivate, agricultura doljeana a evoluat in ultimii zece ani, dar ca si calitate a vietii suntem la acelasi nivel sau chiar mai rau. ... Am avut complexe de crestere a animalelor, iar acum crescatorii de animale se numara pe degete.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Desi a crescut numarul persoanelor angajate în 2007 fata de anul anterior, dezechilibrul dintre cei care sunt angajati si pensionari este destul de mare.
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! 2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Romania a facut doar egal cu Muntenegru, la capatul unui meci slab, terminat de elevii lui Contra in superioritate numerica. ... Singura veste buna a zilei ramane victoria echipei U-21, scor 2-1 in deplasare cu Portugalia.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. ... Potrivit informatiilor primite de la AJOFM Dolj, cei care nu respecta acest lucru risca amenzi de la 2.500 la 5.000 de lei.
Apropierea alegerilor pentru Parlamentul European, care vor avea loc anul viitor in luna mai, a pus pe jar filialele doljene ale principalelor partide din Romania.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
google-analytics.com