Cautare

964 de rezultate pentru "lengyel cosmin gaz metan" (2.65 secunde)
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Craiovenii nu stiu sau afla prea tarziu ca montarea unui termopan in bucatarie dubleaza riscul acumularii toxice de gaz metan in incapere si, implicit, contribuie la disparitia oxigenului.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Faptul ca au acelasi obiectiv, respectiv ocuparea locului trei la finalul stagiunii, este un motiv suficient pentru ca formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina sa se "dusmaneasca" ... gazarilor inca din perioada cand echipa se numea Gaz Metan CFR Craiova, in sezonul 2010-2011 castigand ambele meciuri:
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Al treilea joc al disputei din play-off-ul Diviziei A de baschet masculin dintre Energia si Gaz Metan a fost controlat in totalitate de gorjeni. ... Si mingile pierdute, 9-Energia si 17-Gaz Metan, au contat foarte mult in economia partidei.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. ... transformarea Gaz Metan intr-o echipa de top!
Gaz Metan se afla in pragul falimentului dupa ce nu au mai fost pompati bani in club, iar restantele financiare sunt din ce in ce mai mari si situatia pare fara iesire.
Conferinta Flavius Stoican inainte de meciul Dinamo - Gaz Metan Medias "Vreau sa mergem pe continuitate. ... In primul rand trebuie sa-si rezolve situatia cu cei de la Gaz Metan Medias.(n.r. - daca se bucura de situatia de la Gaz Metan) In general, nu ma bucur de raul altora.
Proiectul Nabucco se va confrunta luna viitoare cu unul dintre cele mai grele teste, cele 6 companii energetice care il sprijina urmand sa incerce sa scoata la licitatie jumatate din capacitatea viitoarei conducte, pe o piata globala ce inregistreaza un exces de gaz.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz. ... Sunt aparate care depisteaza gazul metan, monoxidul de carbon sau chiar pe amandoua.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa.
sa evolueze macar Gaz Metan CFR, dar gazarii, ignorati pana in ultima clipa petrecuta in Banie, au dat imediat baza de la Depou pe cochetul "Municipal"
google-analytics.com