Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina. "Boro" mai avea sase luni de contract, dar a decis sa paraseasca echipa din pricina unor neintelegeri cu antrenorul Marian Bondrea.
"In aceasta dimineata (ieri - n.r.) ne-am despartit de Laurentiu Boroiban, un jucator valoros. El si-a exprimat dorinta sa plece, sa joace la ALRO Slatina, si nu-l puteam obliga sa ramana, chiar daca mai avea sase luni de contract. I-am dat acordul sa plece unde doreste. In zilele urmatoare ne vom mai desparti si de alti jucatori. Antrenorul Marian Bondrea va hotari cine va pleca si cine va veni la echipa", a declarat presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin.
"Am discutat cu Boroiban, este un jucator pe care noi il dorim, dar nu stiu nimic la ora asta. I-am spus
sa-si rezolve problemele si ca il astept la discutii dupa 7 ianuarie", a comentat presedintele gruparii ALRO Slatina, Jean Nitulescu.
La capitolul sosiri, conducatorii formatiei Gaz Metan Severin s-au inteles verbal cu fundasul central Alexandru Dandea, ultima data la CSM Valcea, mijlocasii Dan Ignat (FC Olt), Cristian Poiana (FC Maramures) si atacantii Alexandru Marin si Alexandru Zaharia (ambii de la Juventus Bucuresti), toti urmand sa semneze contractele in curand.

Cantonamente la Herculane si in Antalya

Gaz Metan Severin si-a fixat locurile de pregatire pentru cele doua cantonamente din aceasta iarna. Primul stagiu, alocat acumularilor fizice, va avea loc la Herculane, in intervalul 23-30 ianuarie. Cel de-al doilea cantonament se va desfasura in perioada 4-16 februarie, in Antalya, in cartierul Lara, resedinta multor hoteluri de la cinci pana la sapte stele. Gazarii vor sustine pe pamant turcesc cinci jocuri amicale, iar numele adversarelor vor fi cunoscute zilele urmatoare. Gaz Metan Severin isi va relua antrenamentele pentru returul campionatului pe 12 ianuarie.