Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off
Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin. Daca in primul meci diferenta a fost facuta sub panou, in cel de-al doilea, experienta superioara a gazdelor si banca de rezerve mai lunga si mai valoroasa au contat decisiv. "Spre deosebire de primul meci, am facut un joc mult mai bun, chiar am sperat ca-i vom surprinde in a doua partida si, timp de trei sferturi, am jucat foarte bine. Dupa aceste 30 de minute am avut prea multe turnoveruri. Echipa din Medias s-a bazat pe experienta si, de ceea ce ma temeam cel mai mult, de recuperarile lor ofensive, am avut parte in ultimul sfert. Nu sunt suparat. Cu putina sansa am fi putut obtine un rezultat bun in al doilea meci. Mediasul a castigat datorita experientei in plus pe care o are", a concluzionat Nikolic pentru sportingorj.ro.

Nikolic, increzator

Pentru a ramane in competitie, Energia este obligata sa se impuna la Targu Jiu, astazi, de la ora 18.00, in cea de-a treia confruntare din play-off cu Gaz Metan Medias. Trupa lui Slobodan Nikolic are sanse minime in fata favoritei la titlu, insa poate spera la revansa cu ajutorul publicului. "Suntem siguri ca putem castiga primul meci de la Targu Jiu. Vom juca in fata propriilor suporteri si putem impinge Gazul catre o prima infrangere. Dupa aceea, vom vedea ce vom face, dar, deocamdata, nu ma gandesc decat la acest prim meci pentru ca avem o sansa de care putem profita", a declarat Slobodan Nikolic.
Partida va fi oficiata de Gabriel Dima, Alin Rosu si Liviu Ionita. In cazul unei victorii a gazdelor, meciul de maine va fi condus de aceeasi brigada de arbitri. Daca pierde, Energia va incheia sezonul pe locul 8, iar Gaz Metan Medias merge in semifinalele Diviziei A.