Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea. Mijlocasul bucurestean, nascut pe 25 mai 1990, a afirmat ca se bucura foarte mult ca a ales sa joace la o echipa cu pretentii la promovare, marturisindu-ne ca acesta este primul sau transfer din cariera. "Am semnat un contract pe doi ani si jumatate cu Gaz Metan Severin si consider ca am facut un pas inainte in cariera, pentru ca vin la o echipa cu pretentii la promovare. Este primul meu transfer de cand joc fotbal, am fost fidel clubului din Colentina. Sunt de la sapte ani la Juventus si cred ca era normal sa-mi doresc mai mult", a spus mijlocasul bucurestean pentru GdS. "Am inteles si eu ca am fost monitorizat de Steaua si Universitatea Cluj, dar nu a fost nici o oferta concreta. Singurii care m-au dorit cu adevarat au fost cei de la Severin. De aceea am si acceptat. Fiind prima mea schimbare majora din cariera, ma bucur ca am fost transferat alaturi de colegul meu, de la Juventus, Alexandru Marin, pentru ca imi va fi mai usor sa ma adaptez. Nu cred ca vor fi probleme, dar sper sa ma integrez repede", a completat Zaharia.

"Imi doresc sa avem un retur foarte bun"

Alex Zaharia este constient de faptul ca poziția sa va fi total diferita fata de cea de la Juventus, dar este hotarat sa lupte si sa castige increderea lui Marian Bondrea. Tanarul fotbalist a vorbit si despre asteptarile sale cu privire la returul campionatului, punctand ca Gaz Metan Severin are sansa ei la promovare. "Nu vin ca titular. Asta e clar, dar voi munci mult in perioada de pregatire care o sa vina si sper sa confirm, sa-l conving pe antrenor ca merit locul in echipa. Imi doresc sa avem un retur foarte bun si sa joc cat mai mult. Tinand cont ca FC Timisoara si Gloria Bistrita ar putea avea probleme cu obtinerea licentei din cate am inteles, cred ca pot fi surprize in privinta promovarii si sper sa fim noi cei care se bucura la final. Sunt mai multe formatii care isi doresc saltul in Liga I, dar cand am jucat cu Gaz Metan am vazut ca echipa are forta si cred ca noi avem cele mai multe sanse", a spus Zaharia. "Orice fotbalist isi doreste sa joace cu spectatori multi in tribune, iar la Severin am inteles ca atmosfera este frumoasa. Suporterilor nu vreau sa le promit nimic. Vreau sa le demonstrez ca merit sa joc acolo si sper sa le aduc cat mai multe momente de bucurie", a punctat Alex Zaharia.

Alex Marin a jucat
la AS Roma!

Tot pe doi ani si jumatate a semnat si golgheterul lui Juventus Bucuresti, Alexandru Marin, acesta fiind convins ca la Gaz Metan Severin va avea destule momente de bucurie. "Am plecat de la o echipa mica, la una mare, cu pretentii la promovare, cu suporteri... Normal ca e un pas important pentru mine. La Juventus am fost golgheterul echipei, cu cinci reusite, si sper sa fiu principalul marcator si la Gaz Metan cu ajutorul colegilor. Ma bucur ca vin la Severin alaturi de Zaharia, un fotbalist tanar si foarte bun. E genul lui Torje, e tehnic, are viteza, o sa va placa", a spus, pentru GdS, atacantul de 23 de ani, 1,99 metri, originar din Botosani.
Alex Marin are trecut in CV si clubul AS Roma, insa spera sa uite de acel "episod". "In urma cu trei-patru ani am fost la AS Roma. FC Botosani ma imprumutase la Pascani si de acolo am mers la Roma, dar nu vreau sa vorbesc despre asta. A fost cea mai 'neagra' perioada din viata mea. Am stat apoi sase luni pe tusa, nici nu vreau sa-mi mai amintesc", a spus atacantul. "Ce a fost, a fost, sa speram ca vom face o treaba buna la Severin si vom promova", a completat Alex Marin.