Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (2.82 secunde)
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
Utilajele si instalatiile utilizate in prelucrarea lemnului rotund in cherestele vor fi supuse periodic expertizarii, in vederea autorizarii functionarii acelora care corespund tehnic, stabileste un proiect de lege adoptat de Guvern in ultima sedinta.
Cat costa schimbarea permisului de conducere Soferii care isi vor schimba permisele auto dupa 19 ianuarie, cand intra in vigoare modificarile la Codul Rutier, vor fi obligati sa faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care ii impiedica sa sofeze.
Politistii au facut prapad de sarbatori: sute de romani au ramas fara permise auto sau au primit amenzi usturatoare (Autor:
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor. Informatiile primite din partea serviciului de profil al Prefecturii arata ca in cazul acestor trei marci de masini straine s-au facut cele mai multe inmatriculari.
Sumele colectate din taxa auto vor fi folosite pentru programe de protectie a mediului, precum casarea masinilor vechi, cu o prima majorata de la 3.000 de lei la 4.000 de lei, impadurirea terenurilor degradate si realizarea de spatii verzi.
Cei care doresc sa-si inmatriculeze o masina nu pot plati pe loc taxa auto.
Fata de primul trimestru al acestui an, ponderea vanzarilor in leasing a scazut de la 59% la 52%, in cel de-al doilea trimestru.
Odata cu integrarea in Uniunea Europeana se preconizeaza schimbari majore si in activitatea scolilor de soferi. Dupa ce soferii au fost bulversati anul trecut de introducerea noului Cod Rutier, anul acesta se preconizeaza cresterea tarifelor la scolile de soferi.
Avem cel mai mic parc de autovehicule, dar suntem fruntasi la daune.
Grupul a devenit primul producator auto din istoria SUA care cere declansarea procedurilor de faliment. Fiat va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
Doar 15% dintre doljenii care au cerut la Fisc restituirea taxei auto au dreptul sa-si primeasca banii inapoi. ... de Finante ameninta ca dau statul in judecata.
promotor.ro/ Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansarile Editia din 2015 a Salonului Auto Geneva se anunta una destul de bogata in lansari de modele noi. Iata ce au pregatit producatorii auto pentru salonul auto european care se desfasoara in fiecare an in Elvetia.
ROC este o varianta de targetare suplimentara in comparatie cu run of site (ROS) sau run of network (RON) unde bannerele vor aparea aleator pe orice pagina a unui site (ROS) sau pe orice pagina a oricarui site (RON).
Cancerul de Piele - Simptome, diagnostic si tratament Cancerul de piele este o tumora maligna a celulelor ce alcatuiesc pielea. Exista mai multe tipuri de cancer de piele:
Iata programul magazinelor PROFI in perioada sarbatorilor de iarna. Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: Program NON-STOP 24 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie:
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Mai mult, pentru a scapa de ele, acestia sunt nevoiti sa le vanda cu un pret mult mai mic decat pretul pietei. In judetele cele mai afectate de seceta, porcii se vand in viu cu mai putin de 3 lei pe kilogram.
google-analytics.com