Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (9.02 secunde)
Din echipa "Galacticilor", imbracati in echipament verde, au facut parte jurnalisti de la Mediafax, Gandul, Pro TV, Adevarul, Evenimentul Zilei, Gardianul, Cotidianul si Ziua, iar cel mai bun fotbalist a fost portarul Alex Dima (Pro TV), care a aparat cam tot ce s-a putut.
Posturile TV monitorizate au fost TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV si OTV, iar cele de radio: Romania Actualitati, Europa FM, Info Pro, Radio Total si Mix FM.
1.194 de voturi pro Tariceanu, din 1.305 voturi exprimate de catre delegati. ... Insa liberalii nu au putut uita atitudinea acestuia pro Basescu in controversa retragerii trupelor din Irak, dar nici "transferul" oficialilor europeni de la Revelionul premierului, la Revelionului prezidential.
Seful Biroului pentru Drepturile Omului, din cadrul Ligii Pro Europa, Haller Istvan a aratat, ieri, intr-o conferinta sustinuta la Targu Mures, ca 11 cazuri de discriminare, care nu au fost solutionate de Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) vor fi analizate de o comisie speciala, creata la nivelul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).
Pe de alta parte, Cristian Parvulescu, reprezentant al Asociatiei Pro-Democratia, a aratat ca "uninominal" este in dictionar.
Din acest motiv liberalii nu stiu in acest moment daca vor vota "pro" sau "contra" suspendarii presedintelui.
Asociatia Pro-Democratia (APD), Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul de Resurse pentru Participare au anuntat lansarea website-ului www.bunaguvernare.eu, care ar trebui sa reprezinte o sursa de informare si o oportunitate de implicare in stimularea bunei guvernari la nivel local pentru administratia publica, organizatii neguvernamentale si cetateni.
Galatenii nu au facut miting pro-Basescu Ieri sustinatorii lui Traian Basescu de la Galati au incercat sa organizeze un miting la ora 16.00 in zona monumentului de linga Teatrul Dramatic. ... Toti erau pregatiti sa asiste la o actiune de amploare pro-Basescu.
Pro si contra Basescu. ... Acum, dupa suspendarea presedintelui, cele doua tabere - tabara "pro" si tabara "contra" - au apelat la arsenalul greu si se folosesc de orice mijloc, fie el si neortodox, pentru a cistiga batalia finala.
Declaratia a venit ca urmare a faptului ca secretarul general al PD, Vasile Blaga, precizase ieri ca PD nu este implicat în nici un fel în organizarea mitingului pro Basescu de aseara.
Declaratia a venit ca urmare a faptului ca secretarul general al PD, Vasile Blaga, precizase ieri ca PD nu este implicat în nici un fel în organizarea mitingului pro Basescu de aseara.
Desi liberal democratii au anuntat ca ei si democratii vor organiza o campanie pro-Basescu comuna, inca nu se stie daca Organizatia Judeteana PLD va trimite oameni la mitingul ce va avea loc pe data de 5 mai.
PSD a prezentat si exemple de astfel de cazuri, nominalizandu-i pe prefectul judetului Brasov, Aurelian Leonard Dan, prefectul judetului Mehedinti, Marius Balu si prefectul de Cluj, Alin Tise, "deloc intamplator finul liderului PD, Emil Boc", care nu numai ca sunt implicati in campanii pro-Basescu, dar chiar participa la organizarea mitingurilor pro-Basescu.
Asociatia Pro Democratia Club Galati a lansat intilnirile denumite "APD Cafe". ... Legat de prezenta la vot, Asociatia Pro Democratia a realizat un clip in care cetatenii cu drept de vot sint indemnati sa participe la referendum.
Mai mult decit atit, liderul liberal crede ca cei mai multi dintre oamenii care au participat duminica la mitingul pro-Basescu de la Iasi nu au si nici nu au avut vreodata vreo legatura cu Partidul Democrat, fiind vorba de cetateni adusi cu forta de pedisti.
Majoritatea erau membri PD sau PLD, dar au existat si persoane neînregimentate politic, care au simtit nevoia sa strige NU demiterii presedintelui.Înainte de prânz, când arsita cuprinsese deja toata Craiova, mii de oameni strabateau cartierele Baniei, scandând lozinci pro-Basescu.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
Bratianua€ pentru promovarea ideilor liberale Asociatiei Pro Democratia pentru elaborarea codului electoral care prevede introducerea votului uninominal. ... Bratianua€ lui Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, pentru elaborarea Codului electoral, care prevede introducerea votului uninominal.
La nivelul judetului Constanta nu a fost observata o lipsa de transparenta in ceea ce priveste procesul decizional al autoritatilor publice locale, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa Mircea Apostol, coordonatorul local din partea Asociatiei Pro Democratia al proiectului de monitorizare cu privire la aplicarea si respectarea Legii nr.52/2003 referitoare la transparenta actului decizional la nivelul administratiei publice din Romania.
google-analytics.com