Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (2.82 secunde)
un consilier al lui Voiculescu urma sa imparta fluturase pro Basescu unor suporteri olandezi (!), care ar fi trebuit sa scandeze lozinci pro Basescu, ceea ce ar fi atras reactia suporterilor romani, care trebuiau sa scandeze in replica lozinci anti-Basescu.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns.
"In acest domeniu rata de dezvoltare este de aproximativ 40% pe an ceea ce inseamna ca la doi ani piata (de servicii de produse de firme) isi dubleaza marimea" a declarat craioveanul Sorin Busuioc presedintele companiei canadiene SCDS PRO Inc la seminarul "Tehnologii avansate pentru obtinerea documentatiei tehnice HD (de inalta definitie) prin scanarea laser tridimensionala monitorizarea stabilitatii structurale digitizarea si retroingineria structurilor siturilor si obiectelor in regimuri statice si dinamice".
Pro TV, Antena 3 si Romania TV, dar a fost dezbatuta si pe posturile locale de televiziune.
Coalitia pro Familie, sustinatori ai unui partid politic vs. sustinatorii altui partid, pro avort vs. pro-life etc. Exemplele pot continua, dar cred ca v-ati facut o idee.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
1999 "TREI CRAI DE LA RASARIT"- Media Pro Music 2002 "NOI IN SEARA DE CRACIUN" - Cat Music Media Sevices 2004 "CRĂCIUN CU ACAPELLA" - Media Pro Music 2009 "10 ANI CU ACAPELLA" dublu album - Media Pro Music Evenimentul este sustinut de Casa de Cultura si Primaria Municipiului Sibiu.
PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin!
Marius Vintila este cunoscut pentru cei 15 ani de radio impartiti, in principal, intre Pro FM si Radio Guerrilla.  De 12 ani este si voice over pentru National Geographic Channel.  ”Timp de doua ore dupa serviciu asculti cuvinte rostite in direct de realizator si de ascultatori pe marginea subiectelor de interes pentru comunitatea urbei.” spune Marius.
Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia - Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti - Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV) Media: Pro TV - reportaj De la corporatist la pictor.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Aceasta criza intervine intr-un moment oricum delicat pentru partidele aflate la guvernare, respectiv primul tur al alegerilor locale, cu rezultate importante obtinute de partidele politice pro-moscovite si marcate de castigarea municipiului Balti de unul dintre pionii activi ai Federatiei Ruse in Republica Moldova, castigarea municipiului Orhei de un milionar dubios, acuzat de devalizarea sistemului bancar de peste Prut si, in sfarsit, cu un anuntat tur II pe muchie de cutit privind capitala Chisinau, cu sanse pentru candidatul socialistilor moldoveni, afiliati Moscovei.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Tabara pro-Tariceanu spune ca un PNL dirijat de Stolojan pune acut problema aducerii partidului sub influenta, daca nu chiar controlul, lui Basescu.
Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Tabara pro-Tariceanu spune ca un PNL dirijat de Stolojan pune acut problema aducerii partidului sub influenta, daca nu chiar controlul, lui Basescu.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Vigilent, observatorul organizatiei Pro Democratia s-a grabit sa anunte marele eveniment ce putea degenera intr-o frauda electorala de proportii, in opinia lui.
google-analytics.com