Asociatia Pro-Democratia (APD), Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul de Resurse pentru Participare au anuntat lansarea website-ului www.bunaguvernare.eu, care ar trebui sa reprezinte o sursa de informare si o oportunitate de implicare in stimularea bunei guvernari la nivel local pentru administratia publica, organizatii neguvernamentale si cetateni.

"Aceasta pagina virtuala ofera tuturor celor interesati informatii, studii si resurse cu privire la diferite ingrediente ale bunei guvernari, informatii despre activitatile din cadrul proiectului ce sint in derulare in prezent, precum si posibilitatea de a multiplica proiectul la nivelul altor comunitati", a declarat presedintele clubului local al Asociatiei Pro-Democratia, Fanel Spulber.

Toate organizatiile partenere in acest proiect au implementat separat si independent programe care urmaresc o buna guvernare la nivel local. "Expertiza lor priveste participarea publica, integritatea, responsabilitatea si transparenta. De-a lungul anilor aceste organizatii au desfasurat diverse activitati in aceste domenii", a mai spus Fanel Spulber.

Legat de transparenta actului administrativ, presedintele clubului galatean al APD ne-a mai spus si ca initiativa asociatiei, de a realiza impreuna cu PSD, PNL si PD un proiect unic privind scrutinul uninominal, a esuat.