Cautare

1053 de rezultate pentru "pro" (2.53 secunde)
Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
Mai multi reprezentanti ai Asociatiei Pro Democratia (APD) au descarcat cele 26 de cutii goale inscriptionate cu cuvantul "promisiuni", blocand astfel intrarea in sediul central al PSD.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca-si exprima dezacordul categoric fata de adoptarea, de catre Camera Deputatilor in sedinta de marti, 9 octombrie, a amendamentului privind interzicerea publicarii, in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a rezultatelor sondajelor de opinie care privesc intentiile de vot ale cetatenilor.
Asociatia Pro Democratia considera ca PD, desi nu si-a oficializat o pozitie in acest sens, este din ce in ce mai departe de sprijinirea introducerii votului uninominal. ... Pro Democratia considera ca varianta respectiva "poate sa determine o mare injustete in ceea ce priveste reprezentarea in Parlament a optiunilor electoratului".
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala, va face pereche in editia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, cu Elwira Duda, partenera de competitii dar si de viata a lui Mihai Petre, pentru a ajuta o fetita aproape oarba.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Reprezentantii partidelor politice prezenti la intalnirea mediata de Pro Democratia nu au ajuns la un consens, insa Cristian Parvulescu spune ca sansele ca legea sa fie adoptata au crescut.
Fostul presedinte a aratat ca, in anul 2003, erau "zorii populismului exacerbat", iar romanii aveau optiuni pro-americane, pro-NATO si pro-UE, astfel ca decizia referitoare la trimiterea trupelor romane in Afganistan se poate explica pe acest fundal politic intern.
Ieri, la hotelul Continental, a avut loc o intalnire intre membrii Pro Democratia si reprezentantii mediului politic din judetul Bihor. Moderatorii discutiei au fost presedintele asociatiei, Cristian Parvulescu, si Alexandu Simon, reprezentant al filialei locale a Pro Democratia.
Asociatia Pro Democratia a anuntat miercuri ca a decis sa observe alegerile cu o misiune redusa formata din echipe mobile, protestand fata de dispretul pentru transparenta si corectitudinea scrutinului din 30 noiembrie, manifestat de actorii institutionali implicati in organizarea acestuia.
Urmarind dialogurile, ascultatorii s-au lamurit ca moderatorii au selectat mai mult oameni cu opinii pro lege, pro putere, pro Basescu.
Ion Iliescu, sustinut de SUA Sorin Rosca Stanescu publica pe Inpolitics un articol stupefiant pe care il puteti citi in continuare.- 'Margarita Geica, directorul editorial CorectNews, care este o ferventa militanta pro-americana, mi se adreseaza mie, care sunt in egala masura pro-american si pro-european, semnalandu-mi o informatie stupefianta.
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
Ea a aratat ca pana la Congresul PSD, convocat pentru vineri, liderii PSD vor analiza argumentele pro si contra suspendarii lui Basescu. ... Va trebui sa analizam profund, inteligent, argumentele pro si contra si trebuie sa tinem seama de ce e mai bine pentru romani", a spus Firea.
CME a anuntat, totodata, faptul ca a cumparat inca 5% din actiunile detinute de directorul general al Pro TV, Adrian Sarbu, la compania Media Pro International.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: ... Suntem o familie binecuvantata", a mai declarat coplesita de fericire actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv. ... Datorita domnului Rebengiuc", povesteste vedeta Pro Tv.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
google-analytics.com