Cautare

1022 de rezultate pentru "ilie cazacut" (3.22 secunde)
De altfel, sunt de notorietate declaratiile multor oameni importanti din PSD care sustin ca numai in luna decembrie, Victor Ponta si, in mod special, socrul sau, Ilie Sarbu, artizanul monstruoasei coalitii din 2009, PSD-PDL, s-au intalnit cel putin de doua ori cu Traian Basescu, o data in 12 decembrie la resedinta din Predeal a presedintelui statului si a doua oara chiar acum doua zile, tot la vila prezidentiala de la munte.
Senatorul Ilie Sarbu prevesteste "furtuna" din PDL Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la Radio France International ca, dupa Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, o parte a membrilor acestui partid "se vor reorienta".
Trebuie inlocuit, si asa il toleram de un an Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca Mircea Geoana si-a tradat partidul, iar formatiunea politica il tolereaza asa de un an de zile, motiv pentru care acesta sustine in continuare inlaturarea sefului Senatului din aceasta functie.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Ilie Sarbu: USL va stabili saptamana viitoare daca renunta la protestul parlamentar Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la incheierea sedintei Comisiei electorale, ca in ultimele doua saptamani opozitia a fost prezenta in Senat, urmand ca saptamana viitoare sa se stabileasca daca USL va reveni in Parlament.
Ilie Sarbu confirma dezvaluirea Inpolitics: Referendumul ar putea fi doua zile Referendumul pentru demiterea presedintelui este posibil sa fie organizat pe perioada a doua zile, a declarat, azi, la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
Ilie Sarbu:
Ilie Sarbu: Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
- Am auzit si eu de posibilitatea asta (ca Ilie Sarbu sa demisioneze de la sefia grupului senatorial PSD - n.r.), n-am insa certitudinea ca se va produce, mai ales ca n-am mai discutat cu Ilie Sarbu si nu ne-am intalnit nici la reuniunea Senatului.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Problemele pe care le întâmpini într-o eventuala activitate comerciala în acest domeniu se leaga de gasirea unor angajati pregatiti.Flori în CraiovaPe acest segment de piata s-a axat Ilie Dumitru când a înfiintat firma MEFIM AGRO din Craiova.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. ... Rezultatele studiului au aratat ca Ilie Bolojan are sanse reale de a ocupa scaunul de edil-sef.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, atrage atentia ca, potrivit datelor centralizate de MAPDR, in 2009 in Romania ar putea fi declarata starea de calamitate din cauza secetei."Din ceea ce am centralizat la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in prezent avem 1.054.000 de hectare afectate in proportie de 50% sau mai putin.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a oferit asigurari ca seceta ce va afecta Romania in vara acestui an nu va duce la scumpirea produselor alimentare.
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
In cadrul unei conferinte de presa despre combaterea efectelor secetei din Romania, Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a precizat ca in ultimele cinci luni suprafata irigabila a crescut de la 60.000 de hectare la 563.000 hectare, urmand ca prin decizia de astazi a Guvernului aceasta sa ajunga la 763.000 hectare.
"Cand l-au pus pe Ilie Sarbu ministru, am fost suparat", a recunoscut Steriu la Antena 3, dovedind ca acuzatia lansata la adresa sa de Ilie Sarbu, ca ar fi oportunist si umbla numai dupa functii, nu e chiar lipsita de temei.
google-analytics.com