Cautare

2554 de rezultate pentru "dana visanescu 2011" (8.59 secunde)
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
Dana Visanescu s-a asociat recent cu o buna prietena de-a ei, Anda Tedorescu, si impreuna vor deschide in curand salonul Diva Hair situat pe Strada Lanariei nr. ... Se poarta parul negru, parul blond si cat mai natural si culorile cat mai calde!", ne-a spus Dana Visanescu, de profesie hair-stylist.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Recent, elegantul restaurant boutique Brasserie Cotroceni s-a dovedit a fi aproape neincapator datorita numeroaselor persoane care au dorit sa fie prezente la un nou eveniment Traieste Inteligent cu Dana Savuica.
In cartea scrisa de Dana Savuica veti gasi diverse pasaje interesante si pline de mister. ... (Dana Savuica) Formator de opinie in diverse domenii, Dana Savuica are o vasta experienta profesionala, acumulata in cei douazeci si cinci de ani de cariera in TV, moda si business.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Dana Savuica a fost prezenta recent la evenimentul de lansare a colectiei de primavara - vara de la magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni. ... Mai mult port gablonturi decat bijuterii din aur si argint!", ne-a spus Dana Savuica.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.
In preambulul unui interviu, am citit o prezentare succinta a doamnei Dana Deac, pe care o reproduc in continuare: "Pe Dana Deac ajungi sa o cunosti cu sufletul.
Prima tema abordata de Dana Savuica in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Dana Savuica propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationare in cuplu. Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style. ... Dana Savuica: ... Te astept incepand cu ora 19.30 si nu uita sa te inscrii la adresa [email protected]!" a mai adaugat Dana Savuica.
Recent, a avut loc o noua editie a caravanei Traieste Inteligent, care i-a purtat pe Dana Savuica, dar si pe invitatii sai:
Dupa o relatie de 25 de ani, dintre care 22 au fost casatoriti, Dana Savuica si Razvan Stanciu au decis sa puna capat mariajului si sa o ia pe drumuri separate. Dana Savuica traieste o frumoasa poveste de dragoste.
Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer voalat. ... Dana Rogoz a jignit-o pe Olivia Steer voalat. ... Dana Rogoz sustine ca discutia Oliviei Steer cu medicul a fost nepotrivita. ... In cea pro-parerea medicului se afla Dana Rogoz care a jignit-o voalat pe Olivia Steer, pe Facebook-ul ei personal.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
google-analytics.com