RTV.NET / Dragnea, despre demisia lui Sarbu: Nu am avut o discutie despre plecarea sa. Eu nu fac liste negre
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD. In plus, seful PSD a precizat ca nu a facut vreo lista neagra, asa cum s-a vehiculat in presa.
Seful PSD Liviu Dragnea a avut numai cuvinte de lauda cand a fost intrebat de plecarea lui Ilie Sarbu din fruntea senatorilor PSD:
- Am primit o informatie, nu stiu de pe ce site, ca am facut o lista neagra. Nu exista asa ceva. Ilie Sarbu este un om politic de avengura, cu mare experienta si care a ajutat mult partidul.Eu nu am avut o discutie cu dumnealui sa-mi spuna, in afara de ce a aparut pe surse, ca vrea sa plece din partid sau din Senat. Eu nu fac liste negre, a precizat Liviu Dragnea joi, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal.
Senatorul Ilie Sarbu intentioneaza sa-si anunte demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului, au confirmat marti surse din formatiunea social-democrata.
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat ca, in opinia sa, premierul Victor Ponta trebuie ajutat de partid din punct de vedere comunicational, astfel incat acesta sa nu ramana singurul comunicator pentru toate domeniile si temele:
- Pe mine ma intereseaza foarte mult ca primul-ministru sa fie ajutat de partid si ma refer la un ajutor din punct de vedere comunicational, un suport comunicational. Pentru a se realiza lucrul asta, ministrii trebuie sa informeze partidul cu toate masurile pe care le implementeaza in domeniile pe care le coordoneaza, pentru ca partidul sa poata sa sustina, prin comunicatorii lui, toata aceasta activitate guvernamentala. Si PSD si coalitia sprijina acest Guvern. Vrem sa avem o eficienta mai mare in comunicare si, in primul rand, pentru ca premierul sa nu ramana singurul comunicator pentru toate domeniile si temele, a spus joi Dragnea, la finalul intalnirii liderilor partidelor parlamentare.