Cautare

61913 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (4.21 secunde)
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid. ... Acesta este motivul pentru care fostul presedinte al PSD este amenintat cu excluderea din partid de Victor Ponta si Liviu Dragnea.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Apoi, din motive care nu au nici o legatura cu noi, colegul meu a fost nevoit sa renunte si am ramas singur. ... Multi dintre colegii sau prietenii mei din blogosfera cheltuiesc resurse importante pentru a castiga respectul celorlalti.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca.
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Florian de 22 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor doua perechi de geamuri de oglinzi auto.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art. III alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.
Practic, distanta dintre tarmul englez si cel francez masoara aproximativ 34 km, dar, din cauza curentilor, Paul a trebuit sa inoate mai mult cu 20km.
google-analytics.com