Agerpres informeaza: Liviu Dragnea: Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
El a negat existenta mai multor tabere in partid.
"Nu exista tabere in PSD, chiar nu exista. Nu stiu ce face domnul Geoana. Nu stiu decat ce stiti si dumneavoastra. De la televizor vad si eu ce vedeti si dumneavoastra. Sunt dezamagit. De altfel, sunt dezamagit de comportamentul dumnealui, nu e asa cum mi-am dorit eu sa fie.
Faptul ca a fost un congres si a fost ales Victor Ponta asa cum a fost ales si Mircea Geoana in 2005 si reales in 2006 si a fost respectat ca presedinte, asa trebuie sa sa se intample si cu atitudinea lui fata de Victor Ponta. Intalniri pe care le face, pe care le-a facut, asa ceva dupa parerea mea e dezamagitor, sa nu folosesc un alt cuvant. Pentru ca, daca tu faci o actiune ce poate aduce deservicii partidului, care timp de cinci ani te-a sustinut si a facut pentru tine tot ce putea face un partid, dupa parea mea e incalificabil. Pentru mine e dezamagitor", a declarat Liviu Dragnea.
Secretarul general al PSD a mentionat ca partidul nu este preocupat de programul lui Mircea Geoana si a precizat ca PSD continua sa il sustina pe acesta la presedintia i-a exprimat nedumerirea fata de faptul ca PDL nu a mai incercat sa il schimbe din functia de presedinte al Senatului.
"In rest, sa stiti ca nu e o preocupare majora la Biroul Permanent National sau la nivel de partid ce program are domnul Mircea Geoana. Domnul Mircea Geoana e sustinut in continuare de PSD in functia de presedinte al Senatului. Intamplator, si e curios, de o perioada de timp de cand a inceput sa aiba activitatile acestea in interiorul partidului si a inceput sa aiba asa niste abilitati de unificator, PDL-ul nu mai tipa sa-l schimbe. Foarte curios in conditiile in care acum au majoritate in Biroul Permanent al Senatului, ceea ce nu aveau pana acum", a aratat Dragnea.
Secretarul general al PSD a subliniat ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
"Nu ma intereseaza. Chiar nu ma intereseaza daca Mircea Geoana pleaca din partid. Cu toata sinceritatea. Sunt o mie si ceva de primari care sufera si sufera pentru ca au muncit in campania electorala pentru a-l sustine pe Mircea Geoana, un om care isi permite sa faca genul acesta de actiuni, care are loc destul sa munceasca in partid, sa sprijine PSD. Sau inseamna ca sprijina actuala putere si pe Basescu" a incheiat Liviu Dragnea.
Secretarul general al PSD a participat, miercuri, la Slatina, la o intalnire cu primarii si alesii locali ai PSD, PNL si PC, in cadrul careia au fost abordate problemele administratiilor locale dar si chestiuni politice, precum stabilirea unor candidati comuni ai USL si in alte localitati ale judetului, daca organizatiile locale de partid se pun de acord asupra acestui lucru.