La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D. FLORIANDRA de 20 de ani, ambii din
Bucuresti, care au sustras dintr-un magazin un pistol de jucarie pentru copii cu capse, in valoare de 46 lei si mai multe articole de imbracaminte dintr-un alt magazin, in valoare de 300 lei, ambele situate im incinta complexului comercial.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partilor vatamate.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.


La data de 25 august 2010, in jurul orei 13.00, lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie l-au identificat pe N. AUREL de 33 de ani din Bucuresti, care in data de 18.08.2010, in jurul orei 16.00, a sustras din subsolul unei cladiri din
sectorul 6 mai multe furtunuri de hidrant cu tambur metalic aferent din cutiile de hidrant, in stare de functiune.
Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 1.500 lei.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

La data de 25 august 2010, ora 18.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4
Politie la un hipermarket din sectorul 4, unde l-au prins pe O. COSTIN de 41 de ani din Bucuresti, care a sustras din incinta hipermarketului produse
cosmetice.
Prejudiciul, in valoare de 220 lei, a fost recuperat si predat parti vatamate.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

La data de 25 august 2010, ora 19.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 24 Politie i-au depistat pe V. DOREL de 31 de ani din Bucuresti si S. NICOLAE de 43 de ani din jud. Arges, in timp ce sustrageau capace de la canal de pe strada Sinei. Persoanele in cauza au fost conduse la sediul Sectiei 24 Politie, pentru continuarea cercetarilor.
Prejudiciul in valoare de aproximativ 150 de lei, a fost recuperat in totalitate si urmeaza a fi restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

La data de 25 august 2010, ora 08.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au prins in flagrant pe T. Georgian de 20 de ani din jud. Prahova, agent de paza la o societate comerciala din sectorul 3, care a sustras din incinta societatii 50 kg cablu din aluminiu.
Prejudiciu in valoare de 350 lei a fost recuperat si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de liberate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

In dimineata zilei de 25 august 2010, in jurul orei 02.00, lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie l-au prins in flagrant pe C. ALIN de 19 ani din Bucuresti, care a sustras 15 saboti frana uzati, care se aflau depozitati pe un
teren din sectorul 6.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

La data de 25 august 2010, in jurul orei 17.45, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Poltia Sectorului 6 - Compartimentul Flagrant l-au prins in flagrant pe M. MIHAITA de 30 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care a sustras din borseta unui barbat de 46 de ani din Bucuresti, profitand de neatentia acestuia, un portofel ce continea acte personale si suma de 10 lei, in timp ce acesta circula cu un
tramvai.
Cel in cauza era insotit de o persoana de sex masculin ramasa
neidentificata, caruia i-a plasat portofelul sustras, acesta din urma reusind sa fuga de la locul faptei.
Prejudiciul, in valoare de 400 lei, nu a fost recuperat.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 20 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.