Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (3.26 secunde)
modificarea si completarea Legii Curtii de Conturi, modificarea Legii privind executorii judecatoresti, Legea privind protectia drepturilor salariatilor in cazul transferului intreprinderii sau a unor parti ale acesteia, Legea privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal si modificarea Legii privind Statutul functionarului public.
Peste 50 de deputati au semnat un memoriu adresat Curtii Constitutionale si Secretariatului General al Camerei Deputatilor, in care semnaleaza "grave vicii de constitutionalitate" in Legea Camerelor de Comert si Industrie. ... Mai mult, un parlamentar dintre cei care contesta legea a votat "da" in Camera.
Conducerea furnizorilor de servicii din subordinea municipalitatii din Craiova trece prin sita normativelor in vigoare in noiembrie, la sedinta ordinara a consiliului local municipal, cand primaria a decis sa aplice, la patru luni de la publicare, Legea privind conditiile de ocupare a fotoliilor din Consiliile de Administratie.
Senatorii PNL Norica Nicolai si Teodor Melescanu, membri in Comisia juridica a Senatului, au declarat ieri ca principala restanta a comisiei este legea ANI, prioritate pentru integrare. Legea urmeaza a fi discutata la 22 ianuarie.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs (UDMR), a declarat la finalul discutiilor generale pe Legea ANI ca dezbaterile pe textul legii urmeaza sa se reia joi, in acest timp urmand sa fie redactat si un document de legislatie comparata, cu exemple din tari europene, precum Franta si Irlanda, care au un astfel de sistem de control al averilor demnitarilor si al declaratiilor de avere.
PSD il vrea pe Cretu afara din consiliul local Propunerea primarului ar putea ramane insa fara efect, deoarece articolul din legea privind statutul alesilor locali invocat de edilul sef a fost declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala. ... h 1 din Legea nr.
"Din pacate, in legea adoptata la Senat au fost si alte greseli, se faceau trimiteri la diverse dispozitii legale abrogate. Daca ar fi ramas in felul acela, legea nu ar fi putut fi aplicata niciodata.
a promulgat legea. ... "Asa cum am promis, am promulgat legea pensiilor si maine (n.r. ... "Guvernul trebuie sa treaca la reducerea cheltuielilor publice", a oferit o solutie Basescu, "pentru ca legea pensiilor sa nu afecteze dezvoltarea tarii".
Daca seful statului a promulgat legea majorarii pensiilor a fara a o mai trimite inapoi parlamentarilor pentru reexaminare, alte cinci legi fac drumul dus-intors intre Palatul Parlamentului si Palatul Cotroceni.
"Astazi (joi-n.r.) am facut o notificare catre Ministerul Transporturilor si o trimit prin executor judecatoresc, maine (vineri-n.r.) fac o notificare catre APMC sa respecte legea, iar luni voi face doua lucruri:
O parte dintre directorii institutiilor deconcentrate judetene ar putea reveni in posturile de conducere daca legea care aproba Ordonanta nr. ... Legea trimisa de parlament spre promulgare prevedere o serie de schimbari in textul Ordonantei nr.
Este vorba de legea salarizarii, de legea eficientizarii cheltuielilor publice si restructurarea agentiilor, cam atat.
Pedelistii si prefectul de Dolj Eugen Georgescu spun ca bat campii si ca interpreteaza legea dupa cum le convine lor. ... Legea nr. 215/2001 si Legea nr. ... Potrivit articolului 15 alineatul 2 din Legea nr.
Pedelistii si prefectul de Dolj Eugen Georgescu spun ca bat campii si ca interpreteaza legea dupa cum le convine lor. ... Legea nr. 215/2001 si Legea nr. ... Potrivit articolului 15 alineatul 2 din Legea nr.
Scena politica fierbe dupa scandalul votului din Camera Deputatilor pe Legea pensiilor.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) solicita presedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea recent votata privind pensiile datorita modului in care acest act normativ a fost adoptat de Parlamentul Romaniei. IPP cere presedintelui sa retrimita Legea pensiilor la Parlament pentru a fi revotata.
Gestul presedintelui de a intoarce in Parlament Legea pensiilor ridica semne de intrebare in randul Opozitiei. "Nu ma asteptam ca presedintele Traian Basescu sa nu promulge Legea pensiilor", spune senatorul PSD Miron Mitrea.
PSD si PNL au reusit astazi in Senat sa pareze intentiile parlamentarilor puterii de a face din legea pensiilor o urgenta pe care sa o vada trecuta la Camera Deputatilor intr-o saptamana. ... blocaj pe toata legea Frontul a fost deschis de PSD.
Problema este ce masuri luam in perioada urmatoare, pentru ca noi trebuie sa respectam legea responsabilitatii fiscale. ... A decis si, in consecinta, noi suntem executivul si va trebui sa punem in aplicare legea aprobata in parlament", a explicat ministrul.
Ziarul Financiar publica un articol despre stupoarea care a pus ieri stapanire pe Camera Deputatilor dupa votul dat pe cele doua legi - legea de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
google-analytics.com